Microsoft Dynamics 365 Sales Force Automation

Sales AutoPilot

Sales AutoPilot

Beter verkopen door inzicht in uw klanten

Microsoft Dynamics 365 maakt alle belangrijke klantgegevens en contactmomenten zichtbaar voor iedereen binnen uw organisatie. Verbeter uw sales en werk effectief samen. Maak afgewogen beslissingen, zodat het stellen van prioriteiten makkelijker wordt. Met Dynamics 365 kunt u meer verkopen, doordat u beter inzicht heeft in uw gegevens en daarmee de juiste keuzes kunt maken.

Pixelzebra gelooft dat Microsoft Dynamics 365 voor ú moet werken en administratief werk uit handen moet nemen. U kunt vanaf elke locatie werken, het maakt niet uit of u op pad bent of vanaf uw kantoor werkt. Volgens ons is Microsoft Dynamics 365 alleen succesvol als het een natuurlijk onderdeel is van de dag en er niet tussen programma’s en apparaten gewisseld hoeft te worden. Maak kennis met productiever verkopen door middel van sales management en vraag direct een Webinar aan.

Vraag een webinar aan

Meer opdrachten winnen

Het stap voor stap verkoopproces helpt u bij zowel kwalificaties als bij bijvoorbeeld een getekende opdracht. Door het salesplan voorkomt u dat u iets vergeet, gezien het feit dat Microsoft Dynamics 365 één centrale plek biedt voor alle afspraken en contactmomenten. Met behulp van de directe integratie met LinkedIn krijgt u belangrijke updates en informatie over uw relaties op één plek door.

Slimmer verkopen

Met Sales AutoPilot is het mogelijk medewerkers slimmer te laten verkopen. Dit kan door middel van het advies van AI (Artificial Intelligence) die, op basis van de communicatie en acties, salestips geeft over de te nemen acties of zaken die u mogelijk aan het vergeten bent. Wanneer een klant in een e-mail om een offerte vraagt, dan zal AI aanbevelingen doen over eventueel te nemen acties. Gedurende alle stappen van het verkoopproces adviseert het systeem over het stellen van prioriteiten en de te nemen acties. Doordat iedereen in uw organisatie een slimme verkoper wordt, verbeteren de salesprestaties.

Microsoft Dynamics 365 Sales Force Automation

Adoptie en gebruik

Pixelzebra adviseert u, hoe u Microsoft Dynamics 365 integreert in de dagelijkse manier van werken. Het invoeren van CRM begint pas op het moment dat u ermee gaat werken. Met ons “adopteer en win” programma garanderen wij dat alle gebruikers vanaf het begin de voordelen en de toegevoegde waarde van Dynamics 365 zien. Met kleine personalisaties en aanpassingen wordt Dynamics 365 steeds relevanter gemaakt en krijgt u een eigen salesplan. Hierdoor kunt u beter verkopen en minder tijd besteden aan administratie. Een doelgerichte aanpak zonder fratsen dus.

Productiever werken

Het maakt niet uit wat voor soort salesorganisatie u bent. Pixelzebra helpt u, met behulp van de talloze slimme functies, om verkopen nog effectiever te maken. Wij maken het mogelijk uw acties en taken te delen via agenda’s. U krijgt hiermee direct inzicht in vergeten acties. Daarbij kunt u sneller en beter gegevens invoeren door de integratie met de Kamer van Koophandel en slimme controles en status updates op basis van activiteiten automatisch doorvoeren. Tot slot worden contactfrequentie en klantstatus, die geen administratie vergen,  automatisch bepaald.