CRM zonder Fratsen

E-book voor succesvolle Microsoft Dynamics 365 implementaties

De belangrijkste reden voor het schrijven van dit e-book is om te laten zien dat CRM voor iedere organisatie van toegevoegde waarde is, ongeacht omvang of branche. Een CRM-systeem hoeft niet ingewikkeld te zijn. Gebruik onze richtlijnen voor een succesvolle CRM implementatie.

Dit e-book is gebaseerd op onze jarenlange ervaringen bij die implementaties. Pixelzebra heeft een eigen methodiek ontwikkeld waarmee organisaties snel en succesvol met Microsoft Dynamics 365 kunnen gaan werken. Een succesvolle CRM implementatie is namelijk veel meer dan een IT implementatie alleen. Een belangrijke pijler is bijvoorbeeld adoptie en coaching. Wij adviseren ook altijd om klein te beginnen zodat resultaten snel zichtbaar en voelbaar zijn binnen de organisatie en bouw dan verder. Het systeem is flexibel en schaalbaar.

Microsoft Dynamics 365 verbindt mensen, communicatie, data en processen. Vanzelfsprekend kan Microsoft Dynamics 365 verbonden worden andere Microsoft producten zoals Office 365, Outlook, Powerapps en Azure. Daarnaast is het ook mogelijk om Microsoft Dynamics 365 te koppelen aan ander (maatwerk) software dat niet van Microsoft is. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden waarover wij u adviseren. Voor Spotler e-mailmarketing software hebben wij bijvoorbeeld een eigen koppeling ontwikkeld.

 

 

Ja, ik wil dit e-book lezen

Laat jouw gegevens achter en krijg direct toegang tot ons e-book CRM zonder fratsen.

CRM zonder Fratsen Gids

Vul jouw gegevens in en download direct onze gids.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.