Pixelzebra Dynamics 365 voor een op maat gemaakt CRM systeem

Dynamics All In The Cloud

Het wordt steeds belangrijker dat wensen en behoeften van klanten centraal worden neergezet binnen organisaties. Deze informatie dient ook te allen tijde geraadpleegd te kunnen worden door uw medewerkers en zij willen graag een flexibele, moderne werkplek. De oplossing hiervoor is Microsoft Dynamics 365, het CRM-systeem in de cloud.

Wij helpen uw organisatie te transformeren naar een digitale onderneming in de cloud.

Upgrade naar Microsoft Dynamics 365

All In The Cloud

Dynamics 365 is door Microsoft ontwikkeld vanuit de ‘cloud first – mobile first’ gedachte. Het geeft uw organisatie datgene wat nodig is om te groeien. Pixelzebra ontzorgt u volledig wanneer u uw huidige CRM-systeem migreert naar de cloud. Wij vinden inventarisatie heel belangrijk, wij kijken kritisch naar wat uw organisatie echt nodig heeft en waar de behoeften liggen. Met onze ervaring weten wij wat nodig is om een CRM-systeem goed in te richten. U krijgt een dedicated en ervaren team van Pixelzebra consultants tot uw beschikking.

Wij nemen barrières weg bij uw medewerkers door hen te laten zien dat het CRM-systeem voor hen werkt in plaats van andersom. Met onze migratie scan kunnen wij kansen, verwachtingen en mogelijkheden goed in kaart brengen. Wij beginnen met processen te implementeren die snel winst opleveren bij dagelijks gebruik. Gebruikersadoptie van het CRM-systeem is heel belangrijk vandaar dat wij uw medewerkers regelmatig blijven trainen. Ook hebben wij veel ervaring met het integreren van bestaande systemen voor bijvoorbeeld kassa/ticketing, HR of financiën binnen het CRM-systeem Dynamics 365.

Voordelen Dynamics 365

Pixelzebra Migratie Scan

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak waarbij wij inzicht willen krijgen in uw huidige processen, werkwijze en infrastructuur van het CRM-systeem dat u nu gebruikt. Wij passen aan de hand van deze informatie onze Migratie Scan toe op uw organisatie. De uitkomst van onze scan geeft antwoord op de vraag welke voordelen wij direct kunnen implementeren om de gebruikersadoptie te verhogen. Onze scan geeft uiteindelijk inzicht hoe wij u het beste kunnen helpen met betrekking tot uw huidige situatie.

Ja, ik wil overstappen
naar Microsoft Dynamics 365
Migratie Scan