Dynamics 365 for Marketing

Dynamics 365 for Marketing geeft marketeers een marketing automation platform om gericht te communiceren met potentiële doelgroep en hen te bewegen om in actie te komen. En welke actie dat is, dat bepaalt u. Of het gaat om het aanschaffen van een product of voor de registratie van een evenement, Dynamics 365 for Marketing helpt.

Optimaliseer uw communicatie

Impact maken is op het juiste moment de juiste boodschap communiceren. Communiceer met uw potentiele doelgroep met behulp van persoonlijke profielen die verrijkt worden vanuit verschillende kanalen. Bepaal uw boodschap. Verhoog de betrokkenheid van een (potentiële) klant door de juiste communicatie en maak van hen ambassadeurs.

Customer Journey

Leer uw relaties kennen en ga persoonlijk communiceren. Het is belangrijk om het gehele proces die uw klanten doorlopen in kaart te brengen. Zo kunt u inspelen op de behoeften van uw klanten. Met deze module is dit grotendeels automatisch in te richten, denk aan een after-sales e-mail die u verstuurt na aankoop van een product of dienst.

Leads kwalificeren

Is iedere prospect een lead? Zeker niet. Wanneer een prospect zich aanmeldt voor een nieuwsbrief is dat geen garantie voor een koopintentie. Het is dus belangrijk om leads te kwalificeren zodat de salesafdeling deze leads ook daadwerkelijk kan verzilveren. Met Dynamics 365 voor Marketing kunt u eigen lead scoring modellen maken, die oneindig veel mogelijkheden bieden. Door prospects op de juiste manier te kwalificeren onderscheidt u uw organisatie van de concurrentie. De conversie stijgt wanneer de salesafdeling de juist SQL’s (Sales Qualified Leads) ontvangt. Er ontstaat een mooie samenwerking tussen marketing en sales.

Event Management

Een evenement organiseren, uitvoeren en opvolgen is een tijdrovende bezigheid. De marketing module kan u hierbij helpen vanaf de planning, budgettering, promotie, publicatie, deelnemersregistratie tot aan eindanalyses en evaluatie. Alle data die u tijdens uw evenement verzameld kan worden gebruikt als startpunt voor een nieuwe customer journey.

Campagnes

Creëer enquêtes of e-mailcampagnes. Definieer triggers om uw potentiële doelgroep over te halen. U bepaalt zelf de vormgeving en content. De triggers definieert u vooraf.

Nieuwsgierig wat Dynamics 365 Marketing voor uw organisatie kan betekenen? Meld u aan voor een vrijblijvende interactieve demo.

Ja, ik wil een interactieve demo

Nieuwsgierig wat Dynamics 365 for Marketing voor uw organisatie kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, ik wil meer weten!

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.