Meer en slimmer verkopen

Met Microsoft Dynamics 365 for Sales haalt u het maximale uit uw netwerk. Relaties opbouwen, ervaringen creëren, omzet verhogen, gekwalificeerde leads generen en dat allemaal met één systeem dat naadloos samenwerkt met onder andere Office 365. Benieuwd wat Dynamics 365 for Sales voor uw organisatie kan betekenen?

Waarom Microsoft Dynamics 365 for Sales?

Het biedt uw organisatie de handvatten die nodig zijn om verder te groeien en geeft uw salesafdeling inzicht in de behoeften van de klant. Werk efficiënt en effectief samen waardoor betere beslissing kunnen worden genomen die leiden tot meer omzet.

Dynamics 365 for Sales

Beter samenwerken & meer inzicht in het netwerk

Een 360-graden beeld van alle organisaties, contacten en gerelateerde activiteiten, daar draait het om in relatiebeheer. Met een centraal dossier dat voor iedereen toegankelijk is, wordt samenwerken nog meer gestimuleerd en de productiviteit verhoogd. Neem afscheid van tijdrovende zoekopdrachten om de juiste informatie te vinden.

Realtime

Maak analyses van uw salespipeline door gebruik te maken van realtime dashboards. U ziet welke deals extra aandacht nodig hebben of juist op het punt staan te vallen. De salesafdeling kan efficiënt aan de slag gaan. U krijgt realtime inzicht in de status van uw salespipeline aan de hand van dashboards op operationeel en managementniveau.

Dynamics 365 for Sales biedt veel voordelen, ongeacht of je een desktop, telefoon of tablet gebruikt. Ben je op zoek naar een intelligente verkoop oplossing die helpt bij het bouwen van sterke relaties en het verbeteren van de sales prestaties? Ontdek onze whitepaper en de kracht van Dynamics 365 for Sales

Salesprocessen

Met behulp van een gestroomlijnd salesproces weet iedereen direct welke stappen ondernomen moeten worden om deals sneller te closen. Minimaliseer data-invoer en laat het systeem voor u werken.

Forecast

Doordat u realtime inzicht heeft in de processen kunt u goed inzicht krijgen in uw sales pipelijn. Met Dynamics 365 for Sales kunt u uw forecast inrichten naar uw wensen of u de forecast nou op individueel niveau of juist per regio wilt bekijken, het is allemaal mogelijk.

Marketing Qualified Leads

Sales en Marketing kunnen elkaar versterken door nauw samen te werken. Het systeem kan voor u werken zodat u overzichtelijk ziet welke leads vanuit Marketing komen. Hierdoor weet u precies welke leads opgevolgd moeten worden.

Decision Makers

Vergroot het aantal afgesloten transacties door dieper in de organisatie van de klant door te dringen en contact te leggen met medewerkers die meebeslissen over aankopen. Breng de onderlinge relaties tussen contactpersonen in beeld en ontdek wanneer ze van functie wisselen met interactieve organigrammen.

PointDrive

Maak het uw salesmedewerkers gemakkelijk om presentaties te personaliseren, te delen en te volgen met Office 365 en PointDrive. Informeer verkopers wanneer PointDrive-presentaties naar anderen zijn doorgestuurd zodat ze proactief nieuwe leads kunnen identificeren.

Custom made

Het grote voordeel van samenwerken met een Microsoftpartner is dat wij ook regelmatig zelf handige tools ontwikkelen die een aanvulling geven op het platform. Met Dynamics 365 for Sales geeft u de Salesafdeling alle handvatten om hechte relaties op te bouwen met uw klanten. Inspelen op verkoopkansen op basis van inzichten die het systeem geeft.

Wilt u meer weten over Dynamics 365 for Sales? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie of een interactieve demo om te ervaren wat Dynamics 365 for Sales voor uw organisatie kan betekenen.

Ja, ik wil een demo Dynamics 365 for Sales

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, ik wil meer weten over Dynamics 365 for Sales

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.