pixelzebra.nl

Waarom Microsoft Dynamics 365 for Sales?

Dynamics 365 for Sales biedt uw organisatie de handvatten die nodig zijn om verder te groeien en geeft uw salesafdeling inzicht in de behoeften van de klant. Werk efficiënt en effectief samen waardoor betere beslissing kunnen worden genomen die leiden tot meer omzet.

Voordelen

Beter samenwerken & meer inzicht in het netwerk

Een 360-graden beeld van alle organisaties, contacten en gerelateerde activiteiten, daar draait het om in relatiebeheer. Met een centraal dossier dat voor iedereen toegankelijk is, wordt samenwerken nog meer gestimuleerd en de productiviteit verhoogd. Neem afscheid van tijdrovende zoekopdrachten om de juiste informatie te vinden.

Realtime

Maak analyses van uw salespipeline door gebruik te maken van realtime dashboards. U ziet welke deals extra aandacht nodig hebben of juist op het punt staan te vallen. De salesafdeling kan efficiënt aan de slag gaan. U krijgt realtime inzicht in de status van uw salespipeline aan de hand van dashboards op operationeel en managementniveau.

Salesprocessen

Met behulp van een gestroomlijnd salesproces weet iedereen direct welke stappen ondernomen moeten worden om deals sneller te closen. Minimaliseer data-invoer en laat het systeem voor u werken.

Forecast

Doordat u realtime inzicht heeft in de processen kunt u goed inzicht krijgen in uw sales pipelijn. Met Dynamics 365 for Sales kunt u uw forecast inrichten naar uw wensen of u de forecast nou op individueel niveau of juist per regio wilt bekijken, het is allemaal mogelijk.

Marketing Qualified Leads

Sales en Marketing kunnen elkaar versterken door nauw samen te werken. Het systeem kan voor u werken zodat u overzichtelijk ziet welke leads vanuit Marketing komen. Hierdoor weet u precies welke leads opgevolgd moeten worden.

Decision Makers

Vergroot het aantal afgesloten transacties door dieper in de organisatie van de klant door te dringen en contact te leggen met medewerkers die meebeslissen over aankopen. Breng de onderlinge relaties tussen contactpersonen in beeld en ontdek wanneer ze van functie wisselen met interactieve organigrammen.

Dynamics 365 for Sales

Ja, ik wil meer weten over Dynamics 365 for Sales. Neem contact met mij op!

Custom made

Het grote voordeel van samenwerken met een Microsoftpartner is dat wij ook regelmatig zelf handige tools ontwikkelen die een aanvulling geven op het platform. Voor de Sales oplossing hebben wij meerdere aanvullingen ontwikkeld. Hierbij kunt u denken aan automatische oplossingen voor het invoeren van leadgegevens. U voert een contact op als lead maar deze staat al in uw database dan kunt u direct gegevens aanvullen zoals verkoopkansen of andere relevante informatie. Doordat deze informatie nu beschikbaar is, kunt u direct zien welke collega’s betrokken zijn bij deze potentiële lead. U krijgt snel een compleet beeld en kunt hierop anticiperen.

Met Dynamics 365 for Sales geeft u de Salesafdeling alle handvatten om hechte relaties op te bouwen met uw klanten. Inspelen op verkoopkansen op basis van inzichten die het systeem geeft.

Wilt u meer weten over Dynamics 365 for Sales? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie of een interactieve demo om te ervaren wat Dynamics 365 for Sales voor uw organisatie kan betekenen.

Pixelzebra Terug naar Dynamics 365 for Sales

Ja, ik wil meer weten over Dynamics 365 for Sales

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.