Pixelzebra Emarsys Connector

Synchronisatie

Het grote voordeel van de Pixelzebra Emarsys connector is dat nieuwe en gewijzigde contacten automatisch worden gewijzigd, zowel in Dynamics 365 als in Emarsys. Zelfs wanneer u een contact verwijdert in Dynamics 365 wordt automatisch het gekoppelde contact inclusief alle permissies in Emarsys verwijderd, uw contact ontvangt geen e-mail meer.

Bounces en afmeldingen

Een e-mailadres dat niet bereikbaar is wordt in Emarsys als een bounce geregistreerd. De connector zorgt ervoor dat de contact van dit e-mailadres automatisch een melding krijgt in Dynamics 365 om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Wanneer iemand geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen wordt dit ook automatisch aangepast in Dynamics 365.

Lijsten aanmaken in Emarsys

Wanneer u via een marketinglijst een selectie aanmaakt in Dynamics 365 is het met een druk op de knop mogelijk om deze selectie direct te synchroniseren naar Emarsys. Deze lijsten zijn ideaal om in te zetten voor marktsegmentatie zoals bijvoorbeeld voor een aanbieding naar alle klanten die de afgelopen half jaar een bepaald product hebben gekocht.

Verrijken van profielgegevens

Vanuit Emarsys biedt verschillende mogelijkheden om profielen van klanten met relevante data te verrijken zoals statistieken van klikgedrag. Zelfs gegevens als welke mailing een klant heeft ontvangen worden getoond in Dynamics 365. De koppeling is dus heel uitgebreid.

Aansturen van campagnes

Aansturen van campagnes
De Pixelzebra Emarsys connector zorgt ervoor dat u vanuit Dynamics 365 automatisch campagnes in Emarsys kunt aansturen. Denk hierbij aan een automatische orderbevestiging of een nieuwe klant die in een welkomsttraject gaat. Dit kunt u zelf invullen.

Analyses

Rapportages over marketingactiviteiten zijn eenvoudig samen te stellen vanuit Dynamics 365. De Pixelzebra Emarsys connector stuurt acties van ontvangers door vanuit Emarsys naar Dynamics 365. Dynamics 365 geeft daardoor inzicht in bijvoorbeeld alle klanten die geklikt hebben op en link in uw e-mailing, of in alle de klanten die de e-mailing laatst geopend hebben.

Wilt u meer weten over de Pixelzebra Emarsys Connector?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, ik wil meer weten over de Marketing Connector Suite

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.