Even voorstellen

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat deze er anders uit gaan zien is wel duidelijk. Tijdens deze dagen ga je toch de balans opmaken van het afgelopen jaar en wat een jaar was dit zeg… voor heel veel mensen een jaar om voor altijd uit je gedachten te wissen. Naast de impact die Corona op ons allemaal heeft, kijken wij toch ook naar de positieve dingen die wij als Pixelzebra hebben doorgemaakt dit jaar.

Door het gedwongen thuiswerken werd ons maar weer eens duidelijk wat een ongelooflijk sterk team wij hebben. Iedereen binnen Pixelzebra heeft er nog een schepje bovenop gedaan. Alle collega’s zijn met veel energie en toewijding aan de slag gegaan om het op afstand bedienen van de klanten in goede banen te leiden. En met succes!

Wij zijn erg dankbaar voor alle klanten die vol vertrouwen onze dienstverlening hebben doorgezet en waarbij de samenwerking een goed samenspel bleef, ook gedurende deze “afstandelijke periode.” We hebben ook nieuwe klanten mogen verwelkomen die ons al snel dat gevoel gaven dat afstand niets uitmaakt.

Wat heerlijk dat dit zo goed heeft uitgepakt! Dat we geluksvogels zijn en dat niet iedereen dit zo heeft ervaren dit jaar, beseffen wij ons maar al te goed. Om deze reden hopen wij dat 2021 een jaar wordt waarin we ons weer kunnen herpakken en weer teruggaan naar de situatie die we zo gewend waren.

Er raakte ons veel dit jaar, dan was daar ook nog het nieuws dat één van de mooiste dierentuinen van Nederland, Diergaarde Blijdorp, het zwaar heeft. Twee sluitingen vanwege de Corona maatregelen hebben er vanzelfsprekend flink in gehakt. Een dierentuin heeft zo’n belangrijke maatschappelijke functie, waar een ieder heerlijk kan ontspannen en kan genieten van de prachtige dieren. Dieren die zo afhankelijk zijn van ons. Wij hebben nagedacht hoe we ons steentje kunnen bijdragen aan de continuïteit van de dierentuin. Dit heeft iets heel moois opgeleverd. Wij mogen melden dat wij trotse “adoptieouders” zijn geworden van 3 prachtige Zebra dames. Deze 3 prachtige Zebra’s kunnen we nu toevoegen aan ons team.

Tijdens de Kerstperiode gaan wij traditiegetrouw langs onze klanten om ze te bedanken voor het vertrouwen van het afgelopen jaar. Het leek ons dit jaar niet gepast om met allerlei luxe geschenken langs te komen. Dit heeft ons doen te besluiten om de adoptie van de Zebra’s één groot geschenk van ons allemaal te laten zijn.

Namens het Pixelzebra team wensen wij iedereen een warme kerst toe en een gezond & Gelukkig 2021.
Robert, Tim, Vanessa en Robert