Fan Journey

Software speelt een belangrijke rol bij het vergroten van sociale interactie tussen fans en een merk, product of dienst. De fan journey draait om het creëren van engagement op de lange termijn. Door het optimaliseren en vergroten van de beleving verkoopt u niet eenmalig een ticket maar creëert u een fan voor het leven. Onze fan journey helpt u om fans aan u te binden voor de langere termijn.

Fan Boost

Succesvolle strategieën vergroten immers de fan-waarde en uw omzet op de langere termijn. Zorg voor voldoende aandacht en interactie met uw fans. Betrokken voelen is een belangrijk ingrediënt om fans aan uw organisatie te binden. Social media zorgt voor een verandering in het medialandschap. De afstand tussen merken, producten of diensten en de fans wordt kleiner omdat het delen van informatie makkelijker is geworden. De interactiemogelijkheden zorgen ervoor dat fan engagement makkelijker te beïnvloeden en te beheersen is.

Database

In de mediawereld draait het om opbouwen van interesses. Door het verkrijgen van een geïntegreerd beeld kunt u het profiel van fan gebruiken voor verkoop, advertenties en joined marketing met partners. De database wordt hierdoor voorzien van hele waardevolle informatie over de fans.

Sport

Een professionele sportorganisatie kan niet zonder fans. Loyale fans bezoeken tenslotte meer wedstrijden, kopen meer merchandising en delen informatie met hun vrienden. Daarnaast is het voor sponsoren aantrekkelijk wanneer organisaties een trouwe fanbase hebben. Zeker wanneer een sporter of team goed presteert komen de fans massaal opdagen. Het is dus belangrijk om wanneer een sporter of team minder presteert juist positieve contactmomenten te creëren om te bouwen aan de betrokkenheid. Het draait om een totaalbeleving bij de fans. Sportmarketeers zijn hier altijd bezig met het versterken van de relaties tussen fans en de organisatie. Zij willen de ultieme fan journey creëren door het combineren van de sportbeleving met kanalen als ticketverkoop, website en social media.

Ja, ik wil een interactieve demo

In onze interactieve demo laten wij graag zien wat de toevoeging voor uw organisatie kan zijn wanneer u gaat werken met Dynamics 365. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.