Hoe is het om bij Pixelzebra te werken?

Pieter van Moorselaar – CRM Consultant 

‘We hebben een gezamenlijk doel, dat zorgt voor saamhorigheid’

Hoe is het om bij Pixelzebra te werken? Wie kan dat beter vertellen dan onze eigen professionals. Deze keer maak je kennis met Pieter van Moorselaar, CRM Consultant, bij Pixelzebra.

Wat houdt jouw werk bij Pixelzebra in?

“Ik ben de lead consultant, wat betekent dat ik enerzijds het projectmanagement doe en anderzijds bezig ben met de daadwerkelijke implementatie en configuratie van Microsoft Dynamics 365 CRM bij de klant. Vaak werk ik samen met een developer die de backend-oplossingen realiseert. Ik stem met de klant af over processen, inrichting en hoe het systeem eruit moet komen te zien.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“De diversiteit en afwisseling maakt mijn werk heel dynamisch. Ik werk met verschillende organisaties, verschillende mensen en daardoor kom ik met diverse bedrijfsculturen in aanraking. Iedere klant heeft zijn eigen uitdagingen en ik vind het leuk om deel uit te maken van dat proces. Daarnaast is mijn werk continu in ontwikkeling, niet in de laatste plaats doordat het platform van Microsoft natuurlijk aan verandering onderhevig is. Daardoor blijf ik leren.”

Is dat belangrijk voor jou, om te blijven leren? En faciliteert Pixelzebra je daarin?

“Ja, wanneer ik drie keer hetzelfde trucje heb uitgevoerd, wil ik graag iets nieuws doen. Ik wil graag uitdaging in mijn werk. Pixelzebra biedt veel mogelijkheden om bij te leren. Zo hebben we intern kennissessies waarbij collega’s nieuwe ontwikkelingen duiden of andere kennis overdragen. Daarnaast is er ruimte om bijvoorbeeld cursussen en opleidingen te volgen. Zo heb ik dit jaar een HBO-studie Business, IT & Management afgerond.”

Hoe zou je de cultuur binnen Pixelzebra omschrijven?

“Saamhorigheid is toch wel het belangrijkste dat direct naar boven komt. Iedereen helpt elkaar, want we hebben natuurlijk een gezamenlijk doel: onze klanten tevreden stellen. Dat betekent ook dat wanneer je ergens tegenaan loopt, er altijd wel een collega is die je om hulp kunt vragen. Iedereen staat voor elkaar klaar, want uiteindelijk willen we allemaal dat onze projecten succesvol worden.”

Wat maakt jouw trots op je werk?

“Toch wel de projecten die we doen en het feit dat ik nu verantwoordelijk ben voor twee grote klanten. Twee jaar geleden kwam ik hier binnen, eigenlijk zonder kennis van Microsoft Dynamics en zonder consultancy-ervaring. Pixelzebra heeft me de ruimte gegeven om me te ontwikkelen en inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de twee mooie, grote projecten. Daar ben ik best wel trots op.”

Hoe zie je jouw toekomst bij Pixelzebra?

“Ik hoop dat ik nog meer leuke, uitdagende projecten mag doen en dat ik daarin de kans krijg om met junior collega’s samen te werken. Zo kan ik mijn kennis en ervaring weer op jongere collega’s overbrengen. Dat is precies zoals ik het zelf heb geleerd en het lijkt me mooi om dat door te mogen geven. Daarnaast vind ik het politieke spel bij grotere klanten heel interessant, dus voorlopig verveel ik me nog lang niet.”

Wil jij ook bij Pixelzebra werken?

Neem een kijkje op onze vacature website. Ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan zeker je C.V. op.