Initiatieven van onze klanten

Initiatieven van onze klanten

Wij willen ons bereik graag gebruiken om mooie en creatieve initiatieven die bij onze klanten ontstaan delen met ons netwerk. Of je nu thuis werkt, fysiek op kantoor aanwezig bent, een mooi bericht is altijd fijn om te lezen.

Hou jij van klassieke muziek? Kun je wat muzikale ondersteuning gebruiken? Het Residentie Orkest heeft een mooie Playlist gemaakt op spotify met de beste klassieke thuiswerk muziek. Klik op deze link voor het beluisteren van deze mooie muziek selectie.

Een zebra is een eenhoevige met donkere strepen op een lichte grond fraai getekend paardachtig zoogdier in Zuid- en Midden-Afrika, gestreepte of Kaapse ezel. Vanaf nu t/m 6 april kunt u alle grote Online Woordenboeken gratis raadplegen. Dit wordt u aangeboden door Van Dale. Iedereen kan hier gebruik van maken. OUDERS LET OP; ook handig voor de huiswerkbegeleiding thuis! Klik hier voor het woordenboek.

Mooi om in diverse media te lezen dat de Koninklijke Horeca Nederland massaal horeca-ondernemers op riep om voedsel te doneren aan onze klant de voedselbank. De voedselbank is hier maar wat blij mee. Heeft u verse,voorverpakte producten over? Of voedsel dat langer houdbaar is? Klik hier om te zien waar de dichtstbijzijnde voedselbank is om het naartoe te brengen.

Bloemen houden van mensen. Holex Flower Group heeft de medewerkers van de Alrijne Zorggroep een bus vol met bloemen gebracht. Na hun dienst kunnen de medewerkers thuis genieten van een mooie bos bloemen.

Mocht u nog een mooi initiatief voorbij zien komen, laat het ons weten.