Interactieve demo’s Microsoft Dynamics 365

Om u kennis te laten maken met de verschillende modules van Microsoft Dynamics 365 hebben wij een aantal interactieve demo’s ontwikkeld.

Met Microsoft Dynamics 365 for Sales haalt u het maximale uit uw netwerk. Relaties opbouwen, ervaringen creëren, omzet verhogen, gekwalificeerde leads generen en dat allemaal met één systeem dat naadloos samenwerkt met Office 365.

Overtref de verwachtingen van uw klanten met een goede klantervaring en bouw langdurige relaties op met uw klanten. Dit kan alleen als uw organisatie anders gaat werken. Dynamics 365 for Customer Service ondersteunt uw organisatie hierbij. Met deze oplossing bouwt u vertrouwen en loyaliteit op bij uw klanten ongeacht in welke markt u opereert.

Marketing Automation brengt de wereld van marketing en software bij elkaar met als doel om meer leads te generen of om uw doelgroep actief te informeren. Met Dynamics 365 for Marketing verbetert u uw marketingresultaten en bouwt u klantenervaringen op.

Benieuwd wat een van deze modules voor uw organisatie kan betekenen? Meld u aan voor een van deze modules door op de linkjes te klikken.