De Mailchimp Connector

Synchronisatie

Mailchimp beheert alle contacten in wat zij noemen Audiences. Een Mailchimp Audience kan eenvoudig gesynchroniseerd worden met contacten uit Dynamics 365 op basis van permissies. Opt-ins en opt-outs in permissies in Dynamics 365 worden meteen doorgegeven aan de contacten van de gekoppelde Audience in Mailchimp.

Segmenteren

Verder segmenteren in Mailchimp? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om tags te koppelen aan de contacten in Mailchimp. De Pixelzebra connector maakt het mogelijk om deze tags automatisch te koppelen op basis van Dynamics 365 data.

Afmeldingen

Wanneer iemand geen e-mails meer wil ontvangen en dit met een unsubscribe op de e-mail aan geeft, wordt dit ook meteen aangepast in Dynamics 365. Het contact krijgt in Dynamics 365 dan automatisch een opt-out.

Volledig automatische emails

Met de Pixelzebra connector kan Mailchimp op basis van het ontstaan van data in Dynamics 365 volledig automatisch een e-mail versturen. Campagne gestuurde e-mails noemen we dit. Voorbeelden zijn het versturen van een registratie e-mail als er een case wordt aangemaakt, of een automatische update als de case naar een volgende status gaat. Kortom mogelijkheden genoeg.

Wilt u meer weten over de Pixelzebra Mailchimp Connector?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, ik wil meer weten over de Marketing Connector Suite

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.