Microsoft Dynamics 365 customer service

Marketing

Dynamics 365 for Marketing

Meer inzicht in leads en klanten met de Dynamics 365 Marketing App

Met de Dynamics 365 Marketing App leert u uw klanten automatisch kennen (Marketing automation). In tegenstelling tot vele andere digitale tools, biedt de Dynamics 365 Marketing App de mogelijkheid om geautomatiseerde campagnes op verschillende (digitale) kanalen uit te voeren. Dit elimineert handmatige koppelingen via Excel en biedt een actueel inzicht in de interesses en behoeften van uw leads en klanten.

U bent met de Dynamics 365 Marketing App in staat om resultaten te meten en het nut van marketing inzichtelijk te maken aan uw stakeholders. U kunt campagnes bouwen met verschillende componenten, zoals e-mail marketing, web tracking, events, landing pages en profiel management. Dankzij de integratie met de Sales App versterken uw sales- en marketingafdeling elkaar. Het opvolgen van sales leads of juist het ‘nurturen’ van marketing leads zorgt ervoor dat geen contact verloren gaat.

Pixelzebra raadt aan om zoveel mogelijk te leren van klanten. Neem contact met ons op voor een inspiratiesessie over hoe u meer uit uw leads en klanten kunt halen met behulp van Digitale Marketing.

Microsoft Dynamics 365 for Marketing

Meer uit uw leads en klanten halen?
Neem direct contact op voor een inspiratiesessie!
Klik hier