Onze derde Gazellen Award 2020

Het Financieele Dagblad heeft deze week de winnaars van de FD Gazellen Awards 2020 bekend gemaakt. Vol trots kunnen wij vertellen dat Pixelzebra voor het derde jaar behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn onze klanten en ons team, die deze groei mogelijk hebben gemaakt, heel dankbaar. Het is een mooie bekroning op ons werk.

Als Microsoft Gold Partner hebben wij het afgelopen jaar een aantal mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen waarbij wij succesvol Microsoft Dynamics 365 hebben mogen implementeren. De lat ligt hoog voor ons en blijft hoog. En met succes want voor het derde, opeenvolgende jaar mogen wij een Gazellen Award in ontvangst nemen. Onze kracht is dat wij Dynamics 365 binnen organisaties echt van de grond krijgen, dit doen wij onder andere door Dynamics 365 aan te laten sluiten bij de bestaande bedrijfsprocessen. Onze ambitie gaat verder dan succesvolle implementaties. Ons team van professionals werkt hard en hebben respect en begrip voor elkaar en voor onze klanten. Ook nu, wij gaan voor een optimale samenwerking, denken niet in beperkingen en zien genoeg kansen om te groeien.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dag blad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederladn. De belangrijkste criterium om in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. De FD Gazallen worden ingedeeld naar twaalf categorieën en vier regio’s.