Octrooi -en merkenbureau Arnold & Siedsma is specialist in juridische bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Met vestigingen verspreid over Nederland, België, Duitsland en Zwitserland voorziet Arnold & Siedsma haar cliënten in het vastleggen van octrooien, het registeren en beschermen van merken en het verlenen van advies voor innovatieve strategieën en modellen.

Onze ervaring leert dat een succesvolle CRM-implementatie altijd moet aansluiten op de doelstellingen. Deze doelstellingen bepalen wij altijd gezamenlijk om ook het juiste draagvlak te krijgen binnen de organisatie.

In 2019 zijn wij gestart bij Arnold & Siedsma en hebben wij de onder andere de volgende doelstellingen geformuleerd voor het implementeren van Microsoft Dynamics 365:

• Inzicht in relaties & netwerk
• Inzicht in leads & deals
• Focus op de juiste doelgroep
• Verhogen van efficiëntie
• Toekomstgericht platform

Focus op relatiebeheer én lead- & opportunity management.

Bij de implementatie lag de focus op het inrichten van Microsoft Dynamics 365 for Sales platform gericht op relatiebeheer, lead- en opportunity management. Daarbij hebben wij een maatwerk koppeling gemaakt met de bestaande casemanagementsoftware maar ook onze eigen Pixelzebra Marketing Connector Spotler geïmplementeerd en daarnaast ook nog een koppeling gemaakt met de Kamer van Koophandel.

Een van de belangrijke doelstellingen was het aantal administratieve handelingen rondom het opvoeren van een nieuwe klant en zaak te reduceren. De koppeling met de Kamer van Koophandel heeft ertoe geleid dat het zoeken, controleren en invoeren van organisatiegegevens efficiënter verloopt.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics 365?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Ja, ik wil meer weten!

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.