Sportinnovator financiert gezondheidsonderzoeken en stimuleert het gebruik van ontwikkelde kennis om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren. Binnen ZonMw bevindt zich het cluster ‘Sport en bewegen’ waar Sportinnovator onderdeel van is.

Het Sportinnovator/ZonMw programma stimuleert de samenwerking tussen het bedrijfsleven, wetenschap, overheid en de sport om hiermee de impact te vergroten. Het cluster kent een landelijk actief betrokken netwerk, maar heeft als doel om dit netwerk inzichtelijk te maken en te vergroten. Doordat veel relevante data en communicatie niet vastgelegd is, is het lastig om dit doel te realiseren. Daarom hebben wij Dynamics 365 geïmplementeerd bij Sportinnovator.

Onze ervaring leert dat een succesvolle CRM-implementatie altijd moet aansluiten op de doelstellingen. Deze doelstellingen bepalen wij altijd gezamenlijk om ook het juiste draagvlak te krijgen binnen de organisatie.

Bij Sportinnovator/ZonMw zijn de doelen: beter samenwerken, meer inzicht krijgen en stimuleren van het netwerk. Dynamics 365 wordt vooral gebruikt voor relatiebeheer. Daarnaast wordt het ook ingezet om alles goed vast te leggen zoals subsidietrajecten. De organisatie beschikt nu over een goed overzicht. Het biedt ook ondersteuning voor de marketingactiviteiten gericht op het Sportinnovator programma.

Voor Sportinnovator/ZonMw hebben wij ook onze Marketing Connector Spotler geïmplementeerd. Spotler is software voor e-mail marketing, je kunt e-mailings versturen maar ook surveys maken of aparte landingspagina’s met formuleren ontwikkelen. De Spotler connector wordt bij Sportinnovator/ZonMw ingezet voor het inschrijven van evenementen. Iedereen die zich registreert voor een evenement komt automatisch ook in Dynamics 365 te gaan. Zo blijft het bestand altijd actueel en up-to-date.

 

Focus op relatiebeheer én lead- & opportunity management.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics 365?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Ja, ik wil meer weten!

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.