Enkele belangrijke voordelen

Creëer unieke donatie journey's

Alle stappen in de levenscyclus van een donateur kunnen worden begeleid met marketingcampagnes. Vanaf het eerste contactmoment tot aan bijvoorbeeld vaste donatie verzoeken. Met behulp van onze donatie journey kunt u zelf triggers definiëren. U kunt dan gemakkelijk bepalen waar en hoe u kunt communiceren met uw achterban.

Slimme donatie administratie

Verschillende betaalproviders zoals Ideal, Tikkie of automatische incasso’s worden verwerkt door het systeem met als doel, de hoeveelheid werk dat dit met zich mee brengt te minimaliseren.

Communiceren met uw community

Eén van de grote voordelen is dat u op actie of campagne niveau kunt communiceren met uw donateurs. Stel u organiseert een hardloopwedstrijd om geld in te zamelen. Alle donateurs die specifiek voor dit doel geld doneren kunt u volledig op de hoogte houden over deze actie.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Pixelzebra Social Matters biedt u ondersteuning bij het on-boardingproces zodat u uw aandacht kunt richten op de bijdrage van uw vrijwilliger.

Uniek

Elke organisatie is uniek. Zo ook Pixelzebra Social Matters. Het product stemmen wij af op de wensen en doelstellingen binnen uw organisatie. U zult ervaren dat Social Matters de hele organisatie ondersteunt en niet specifiek in één afdeling. Pixelzebra Social Matters helpt u begrijpen wat uw achterban nodig heeft om meer betrokken te raken bij uw organisatie. Ons team staat klaar om u te helpen, ook na de implementatie.

De architectuur van het platform is gebaseerd op Dynamics 365. Het biedt uw organisatie de handvatten die nodig zijn om verder te groeien en bijvoorbeeld inzicht in de behoeften van de donateur te geven. Wij laten het u graag zien in een interactieve demo. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Ja, ik wil meer weten

Ik wil graag kennis maken met Pixelzebra Social Matters.

Ja, ik wil Social Matters

Wanneer u hieronder uw gegevens achterlaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.