Dynamics 365 Spotler Connector

Pixelzebra heeft een Spotler-connector voor Dynamics 365 ontwikkeld. Met onze connector worden contactgegevens tussen Microsoft Dynamics 365 CRM en Spotler uitgewisseld. Contactgegevens (van zowel leads áls klanten) worden moeiteloos gesynchroniseerd waardoor het werken met losse export- en importlijsten verleden tijd is. Dit scheelt tijd en voorkomt fouten. Daarnaast wordt het met de connector nog makkelijker om in te spelen op gebeurtenissen omtrent uw leads of contacten. Ook kunt u betere profielen opbouwen door middel van lead- en interessescoring. Benieuwd wat de connector u te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Synchronisatie

Deze functie maakt configureerbare toewijzing tussen contactpersonen, leads, accounts en MailPlus-profielen mogelijk. Alle andere (aangepaste) entiteiten kunnen hiermee worden gesynchroniseerd. Daarbij is het mogelijk om eigenschappen (aaneengeschakeld) te combineren en eigenschappen van verwante entiteiten eenvoudig te synchroniseren. Verder blijft de validatie voor profielvelden, zoals telefoon en e-mail behouden en kan een filter worden toegepast op basis van het recordattribuut.

Campaign Triggers

Met evenement gestuurde campagnes is het mogelijk om campagnes te activeren op basis van een Dynamics 365-event. Dankzij de connector zijn automatische campagnes aan te sturen vanuit Dynamics 365. Hierbij kunt u entiteit en gerelateerde velden synchroniseren en gebruiken als campagnekenmerken. Verder biedt deze functie ondersteuning bij sms-campagnes met profieltriggers. De campagnes zijn volledig configureerbaar op basis van workflows in Dynamics 365. Dat wil zeggen: onboarding-, loyaliteits- en evenementcampagnes.

“Xcellent is getransformeerd van een sales-georiënteerde organisatie naar een marketing-georiënteerde organisatie. De Pixelzebra Spotler Connector heeft hier een belangrijke bijdrage in gehad. De connector slaat de brug tussen onze online marketingactiviteiten en ons interne salesproces. Deze oplossing is dé koppeling tussen onze marketing- en salesorganisatie. Door middel van deze connector krijgen wij in één systeem inzicht in wie de interactie aangaat met onze organisatie. Enerzijds bespaart deze connector personeelskosten en zijn administratieve fouten tot een minimum beperkt. Anderzijds zorgt het ervoor dat wij direct en volledig geautomatiseerd de interactie aangaan met onze potentiele klanten. Omdat deze interactie direct inzichtelijk is in Dynamics 365 voor de hele organisatie, heeft dit een enorme draagvlak in onze organisatie.” 

 

Martin van der Eijk-  Marketing Manager Xcellent 

Email Campagnes

Dynamics 365 maakt een uitgebreide selectie mogelijk. Hierdoor is het mogelijk een selectie te maken op basis van een profiel of alle andere beschikbare gegevens. Met datagestuurde campagnes kunt u eenvoudig deze marketinglijsten synchroniseren naar een tijdelijke lijst in Mailplus. Daarbij kunnen machtigingsvelden worden gebruikt voor een specifieke mailingcampagne, zoals een nieuwsbrief, service bericht of automatische customer lifecycle campagne.

Bounces en Opt-outs

Onbereikbare e-mailadressen registreert Mailplus als een bounce. De connector zet deze automatisch in Dynamics 365, opgevolgd met een taak. De juiste persoon krijgt vervolgens een melding zodat hij of zij de gegevens kan controleren en actie kan ondernemen. Daarbij verwerkt Mailplus afmeldingen op nieuwsbrieven direct en automatisch in Mailplus en in uw CRM. De opt-outs ondersteunen meerdere toestemmingsvelden en werken ook met formulier- en profielvelden.

Uw Marketing Automation volledig vanuit Dynamics 365? Dat kan! Met de Spotler Connector van Pixelzebra

Forms

Formulierresultaten zijn te synchroniseren met CRM. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de resultaten in uw CRM omgeving. Daarbij voegen workflows geautomatiseerde vervolgstappen toe, wat het eenvoudiger maakt om de resultaten volledig te benutten.

Statistics

De Pixelzebra Spotler connector maak het mogelijk om activiteiten in Spotler te synchroniseren met marketingactiviteiten in Dynamics 365. Kies zelf op welk niveau en in hoeveel detail je dit wilt terugzien. Laatst geopend, geklikt of elke individuele klik? Gedetailleerd of op een algemeen niveau? Alles mogelijk gekoppeld aan specifieke campagnes in Dynamics365 voor optimale marketing ROI rapportage.

Meer informatie over de Spotler Connector? Neem contact met ons op!

Version Support

De Spotler connector van Pixelzebra is met bijna elke Microsoft Dynamics release te gebruiken. We ondersteunen zowel on-premise als cloud omgevingen. De volgende versies van worden ondersteund:

  • Dynamics 2011,2013, 2015, 2016
  • Dynamics 365 alle releases

Implementatie

Mailplus kan op verschillende manieren geïmplementeerd worden:

  • Implementatie op locatie (VM)
  • Azure geïmplementeerd (door Pixelzebra), d.w.z. onderdeel van het abonnement
  • Azure geïmplementeerd (door klant)

Klanten

Deze klanten gingen u al voor: