Spotler Connector

Spotler connector

Pixelzebra heeft speciaal voor Dynamics 365 een Spotler-connector ontwikkeld. Met deze connector worden onder andere contactgegevens tussen Dynamics 365 en Spotler uitgewisseld. Werken met losse import- en exportlijsten behoort tot de verleden tijd want synchronisatie van alle contactgegevens gaat moeiteloos. Dit geeft veel voordelen zoals tijdbesparing en het voorkomt fouten die handmatig wel gemaakt kunnen worden.

Nieuwsgierig wat de Spotler connector u nog meer te bieden heeft?

Synchronisatie
Het grote voordeel van de Pixelzebra Spotler connector is dat nieuwe en gewijzigde contacten automatisch worden gewijzigd, zowel in Dynamics 365 als in Spotler. Zelfs wanneer u een contact verwijdert in Dynamics 365 worden automatisch alle permissies in Spotler uitgeschakeld, uw contact ontvangt geen e-mail meer.

Ophalen rapportages
De koppeling maakt het mogelijk om het CRM-systeem te verrijken met belangrijke data zoals bijvoorbeeld het mailgedrag van uw contacten.

Bounces en afmeldingen
Een e-mailadres dat niet bereikbaar is wordt in Spotler als een bounce geregistreerd. De connector zorgt ervoor dat de contactpersoon van dit e-mailadres automatisch een melding krijgt om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Wanneer iemand geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen wordt dit ook automatisch aangepast in Dynamics 365.

Tijdelijke lijsten aanmaken
Wanneer u een selectie aanmaakt in Dynamics 365 is het met een druk op de knop mogelijk om deze selectie direct te mailen in Spotler. Deze lijst is overigens alleen beschikbaar als tijdelijke lijst maar ideaal om bijvoorbeeld in te zetten voor een last-minute actie of wanneer u een specifiek aantal klanten een aanbod wilt doen.

Verrijken van profielgegevens
Spotler biedt verschillende mogelijkheden om profielen van klanten met relevante data te verrijken zoals enquĂȘtes en statistieken van klikgedrag. Zelfs gegevens als welke mailing een klant heeft ontvangen wordt getoond in Dynamics 365. De koppeling is dus heel uitgebreid.

Online data koppelen
Als een bezoeker van uw website een formulier invult dan wordt deze data via de Spotler koppeling direct in Dynamics 365 verwerkt. De marketeers of salesmedewerkers hebben een overzicht en krijgen een melding dat er een nieuw aanvraag is aangemaakt. Deze bezoeker kan automatisch in de customer journey voor nieuwe leads worden meegenomen.

Aansturen van campagnes
De Pixelzebra Spotler connector zorgt ervoor dat u vanuit Dynamics 365 automatisch campagnes in Spotler kunt aansturen. Denk hierbij aan een nieuwe klant die in een welkomsttraject gaat of een brochure per e-mail met allerlei relevante informatie. Dit kunt u zelf invullen.

Analyses
De Pixelzebra Spotler connector maakt het mogelijk om marketingactiviteiten automatisch te synchroniseren tussen Dynamics 365 en Spotler. Wilt u alle klanten zien die geklikt hebben op uw e-mailing? Of alleen de klanten die de e-mailing laatst geopend hebben? Door de koppeling met specifieke campagnes te maken krijgt u de juiste ROI rapportage.

Wilt u meer weten over de Pixelzebra Spotler Connector? Neem dan contact met ons op.