De Spotler Connector

Synchronisatie

Het grote voordeel van de Pixelzebra Spotler connector is dat nieuwe en gewijzigde contacten automatisch worden gewijzigd, zowel in Dynamics 365 als in Spotler. Zelfs wanneer u een contact verwijdert in Dynamics 365 worden automatisch alle permissies in Spotler uitgeschakeld, uw contact ontvangt geen e-mail meer.

Ophalen rapportages

De koppeling maakt het mogelijk om het CRM-systeem te verrijken met belangrijke data zoals bijvoorbeeld het mailgedrag van uw contacten.

Bounces en afmeldingen

Een e-mailadres dat niet bereikbaar is wordt in Spotler als een bounce geregistreerd. De connector zorgt ervoor dat de contactpersoon van dit e-mailadres automatisch een melding krijgt om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Wanneer iemand geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen wordt dit ook automatisch aangepast in Dynamics 365.

Analyses

De Pixelzebra Spotler connector maakt het mogelijk om marketingactiviteiten automatisch te synchroniseren tussen Dynamics 365 en Spotler. Wilt u alle klanten zien die geklikt hebben op uw e-mailing? Of alleen de klanten die de e-mailing laatst geopend hebben? Door de koppeling met specifieke campagnes te maken krijgt u de juiste ROI rapportage.

Online data koppelen

Als een bezoeker van uw website een formulier invult dan wordt deze data via de Spotler koppeling direct in Dynamics 365 verwerkt. De marketeers of salesmedewerkers hebben een overzicht en krijgen een melding dat er een nieuw aanvraag is aangemaakt. Deze bezoeker kan automatisch in de customer journey voor nieuwe leads worden meegenomen.

Tijdelijke lijsten aanmaken

Wanneer u een selectie aanmaakt in Dynamics 365 is het met een druk op de knop mogelijk om deze selectie direct te mailen in Spotler. Deze lijst is overigens alleen beschikbaar als tijdelijke lijst maar ideaal om bijvoorbeeld in te zetten voor een last-minute actie of wanneer u een specifiek aantal klanten een aanbod wilt doen.

Verrijken van profielgegevens

Spotler biedt verschillende mogelijkheden om profielen van klanten met relevante data te verrijken zoals enquêtes en statistieken van klikgedrag. Zelfs gegevens als welke mailing een klant heeft ontvangen wordt getoond in Dynamics 365. De koppeling is dus heel uitgebreid.

Aansturen van campagnes

De Pixelzebra Spotler connector zorgt ervoor dat u vanuit Dynamics 365 automatisch campagnes in Spotler kunt aansturen. Denk hierbij aan een nieuwe klant die in een welkomsttraject gaat of een brochure per e-mail met allerlei relevante informatie. Dit kunt u zelf invullen.

Wilt u meer weten over de Pixelzebra Spotler Connector?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, ik wil meer weten over de Marketing Connector Suite

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.