Pixelzebra Dynamics 365 voor een op maat gemaakt CRM systeem
02 augustus, 2019

Terugblik op Inspire 2019

terug naar overzicht

Dit jaar was Las Vegas de inspirerende stad voor hét partner event van Microsoft: Inspire. Tijdens dit evenement informeert Microsoft haar partners over de strategie, trends, ontwikkelingen en nieuwe producten die voor 2020 op de planning staan. Robert en Diederik hebben een groot aantal sessies bijgewoond en geven een terugblik op 3 dagen Inspire.

Partnership

Wij zijn trots dat wij, sinds 2017, Microsoft Gold Partner zijn. In 2020 is de uitdaging nog groter om de Gold status vast te houden. Naast harde criteria als omzet, referenties en certificeringen, wordt binnenkort ook gekeken naar het gebruik en de adoptie van de Microsoftsoftware. Een goede gebruikersadoptie sluit aan bij onze filosofie dat het ook draait om de mensen achter de software. Je haalt tenslotte echt een meerwaarde uit het CRM-systeem wanneer iedereen het goed gebruikt. Het behalen en behouden van de Gold status is een uitdaging die wij graag aangaan. De lat gaan wij voor onszelf nog hoger leggen.

Dynamics

Diederik en Robert hebben veel inhoudelijke sessies gevolgd over Microsoft Dynamics 365. Er komen veel nieuwe mogelijkheden aan zoals een Virtual Assistent binnen Dynamics 365 for Customer Service. In de eerstvolgende release die aankomende herfst beschikbaar is zullen er nieuwe functionaliteiten aan Dynamics 365 for Marketing toegevoegd worden zoals A/B testen, integratie met Microsoft Forms Pro en verbeteringen in de HTML-editor. Als Microsoftpartner gaan wij trainingen bij Microsoft volgen en meer collega’s certificeren. Met onze eigen adoptie en coaching sessies willen wij nog meer impact creëren bij onze klanten.

Microsoft gaat een aantal van haar producten nog beter integreren met LinkedIn. Door deze verdere integratie kun je bijvoorbeeld direct vanuit Outlook of Dynamics 365 gegevens opvragen. Door de koppeling met LinkedIn blijft uw Dynamics 365 omgeving up to date. Maakt een van uw contactpersonen een carrière switch dan krijgt u een alert. Dit voorkomt in de toekomst foutieve functietitels of organisatienamen.

PowerApps, AI & Flow

PowerApps, AI en Flow zijn onmisbaar voor Microsoft. In een demo werd een Engelstalige presentatie van Julia White omgezet in een hologram waarbij precies dezelfde presentatie in het Japans werd gegeven. Dit is nog maar het begin. Wij zijn benieuwd naar wat de toekomst verder gaat brengen op dit vlak.

 

Microsoft is de enige aanbieder van de ‘triple cloud'.

Moderne werkplek

Een van de speerpunten is en blijft de moderne werkplek. Altijd, overal en op elk apparaat kunnen inloggen in een systeem zoals Microsoft Dynamics 365. Alle data staan in de door Microsoft beveiligde cloud. Het is dus belangrijk om goed stil te staan bij de voordelen van de cloud. Wat de voordelen voor uw organisatie specifiek zijn kunnen wij onderzoeken door middel van onze Migratie scan.

Satya Nadella

De corenote sessie van Satya Nadella, CEO van Microsoft, was in 1 woord geweldig. Microsoft gaat vol vooruit. De Cloud gaat ons in ieder geval meer geven dan alleen maar opslag. Microsoft is de enige aanbieder van de ‘triple cloud’ (1. Modern workplace, 2. business applications en 3. applications & infrastructure en data & AI). Dit gaat ons buitengewoon mooie kansen bieden.

Together we achieve more.

Samen met Microsoft zijn wij klaar voor alle nieuwe ontwikkelingen in 2020.