Vier fabels over Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 niet veilig? Te moeilijk in gebruik? Er bestaan nogal wat fabels over het platform. Wanneer je wat dieper in de stof kruipt, kom je er al gauw achter dat die fabels niet kloppen. Bent u benieuwd naar de waarheid over Microsoft Dynamics 365? In deze blog weerleggen wij graag de vier meest voorkomende fabels.

Fabel 1

Het is niet veilig

Het idee dat alle gegevens online in de Cloud staan, kan soms voor een onveilig gevoel zorgen. Zijn mijn gegevens wel veilig? Is het makkelijk te hacken? Voor Microsoft is het een prioriteit om de gegevens te beveiligen. Microsoft Azure beschikt daarom over uitgebreide compliance- en beveiligingsdekking en heeft de benodigde certificaties. Daarbij brengt het feit dat alles in de Cloud staat alleen maar voordelen met zich mee. Zo heeft u niet meer te maken met verouderde systemen, worden updates automatisch uitgevoerd en kunt u altijd en op elke plek bij uw gegevens.

Fabel 2

Het gebruik is te moeilijk

Het gebruik van Microsoft Dynamics 365 hoeft niet moeilijk te zijn. Vanzelfsprekend brengt een nieuw systeem veranderingen met zich mee en zal dat in het begin even wennen zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen met het platform overweg kan, nemen wij de gebruikers vanaf het begin mee in het proces. Zo zorgen wij ervoor dat eventuele weerstand weggenomen wordt en dat de gebruikersadoptie hoog is. Daarbij werkt Pixelzebra met key-account users. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde methode, trainen wij de gebruikers binnen uw organisatie. Hierdoor zijn ze in staat kleine aanpassingen in het systeem voortaan zelf te doen.