Waarom kiezen voor een Microsoft partner?

Dynamics 365

Een goed CRM is onmisbaar binnen organisaties die willen groeien en klaar willen zijn voor alle gestelde doelen voor het nieuwe jaar! Pixelzebra helpt organisaties graag op weg met een goed werkend CRM Systeem. Wat kunt u van ons verwachten?

1. Kennis & Expertise

Het team van Pixelzebra bestaat uit professionals op het gebied van CRM en Microsoft Dynamics 365. Onze consultants bezitten over de juiste kennis, zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden de hulp die jouw organisatie nodig heeft. Iedere situatie is anders, dus zetten wij onze kennis en expertise om naar een duidelijke aanpak die aansluit bij jouw organisatie en behoeften.

2. Jarenlange ervaring

Behalve onze expertise, zorgt onze jarenlange ervaring ervoor dat wij situaties goed kunnen inschatten. Wil je meer inzicht in je klanten? Wil je een betere klantcommunicatie? Wil je je klantpotentieel beter benutten? Dat is voor ons geen probleem. Wij laten Dynamics 365 perfect aansluiten op jullie bedrijfsprocessen zodat iedereen er makkelijk mee kan werken.

3. Klantgericht

Bij Pixelzebra staat de klant altijd voorop. Wij kijken naar de wensen van de klant en passen onze werkwijze daarop aan. Hierdoor kunnen wij jouw organisatie de juiste hulp bieden. Door het aangaan van een langdurige relatie met al onze klanten werken wij gezamenlijk aan nieuwe ontwikkelingen en inzichten.

4. Focus op coaching

Een succesvolle CRM-implementatie gaat en staat met het gebruik door de werknemers. Daarom is het van belang dat de gebruikersadoptie hoog is. Als maar de helft van alle medewerkers daadwerkelijk met het platform gaat werken, haal je niet alles eruit wat het platform te bieden heeft. En dat is zonde. Daarom ligt bij ons de focus op coaching, langdurige coaching, ook na de implementatie. Wanneer het gebruik laag is dan vinden wij het belangrijk om direct te achterhalen waaraan dit ligt. Uiteraard gaan wij direct proberen dit te verhelpen. Op deze manier haalt jouw organisatie het maximale uit Dynamics 365.

5. Bewezen effectieve aanpak

In de afgelopen jaren hebben wij onze bewezen, effectieve aanpak gecreëerd. Hoe? Door eerst naar de organisatie te kijken. Hoe werkt deze nu? Wat gebeurt er op het gebied van CRM binnen de organisatie? Vervolgens kijken wij welke oplossing uit het Dynamics 365 platform hierop aansluit. Op basis hiervan maken wij een ‘roadmap’, waarmee de eerste stappen gemaakt kunnen worden. Vervolgens bouwen wij stap voor stap verder aan een effectief werkend CRM.

Fijne dagen

En wist je dat wanneer je doelen concreet zijn deze langer standhouden? Wanneer jouw organisatie overweegt met CRM te gaan werken komen wij graag langs voor een vrijblijvend gesprek en laten zien wat Dynamics 365 voor jouw organisatie kan betekenen.

Rest ons nog om jullie alvast een mooi en een succesvol 2021 te wensen!