Robert Lagas

terug naar overzicht

“Bij Pixelzebra kan ik meedenken en beslissen in de richting van het bedrijf. Er zijn veel organisaties die Microsoft Dynamics 365 verkopen, bij Pixelzebra doen wij het anders! Wij willen onze klanten en de gebruikers laten zien dat Dynamics 365 echt een toevoeging is. Wij helpen onze klanten in het verbeteren van hun businessprocessen en zorgen ervoor dat gebruikers er ook echt mee gaan werken. ”

Robert is één van de oprichters en directeuren van Pixelzebra. Hij houdt zich met name bezig met het stroomlijnen van de interne processen, zoals HR, financiën, sales, support en huisvesting. Onder zijn leiding zijn er grote stappen gemaakt in efficiëntie en financiële bewustwording. Hij werkt aan de basis om Pixelzebra verder te laten groeien.

“Ik heb een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar Pixelzebra. Ik vind het fijn om nu bij een kleiner, meer klantgerichte organisatie te werken. Hier kan ik meedenken en meebepalen in de richting van het bedrijf. Er zijn veel meer bedrijven die Microsoft Dynamics 365 verkopen, alleen doen wij het anders. Wij gooien het pakket niet over de schutting, maar proberen de klant écht te helpen. Wij zijn betrokken bij onze klanten en helpen ze hun businessprocessen te verbeteren. Dat vergt een totaal andere mindset.”

In 2016 heeft Robert besloten mee te investeren in Pixelzebra en is hij als algemeen directeur toegetreden tot het directieteam. Hij houdt zich met name bezig met het stroomlijnen van de interne processen, zoals HR, financiën, sales, support en huisvesting. Onder zijn leiding zijn er grote stappen gemaakt in efficiëntie en financiële bewustwording. Hij werkt aan de basis om Pixelzebra verder te laten groeien.