hero pattern

Succesverhalen

De klanten van Pixelzebra

Onze klanten

 • Stichting Etherreclame (Ster)

  Denk je aan Ster, dan denk je aan reclames en Loeki de Leeuw. Stichting Etherreclame (Ster) werd in 1965 opgericht en beheert de reclamezendtijd van de publieke omroep. Om al die reclames in goede banen te leiden vertrouwt Ster van begin tot einde op IT. Pixelzebra implementeerde bij Ster een compleet CRM-systeem op basis van Microsoft Dynamics.

 • Leger des Heils

  Het Leger des Heils koestert haar relaties en donateurs. Want alleen samen kan de hulporganisatie eenzaamheid bestrijden en een laatste vangnet zijn voor kwetsbare mensen. Om die relaties te verstevigen werkt de afdeling Fondsenwerving op de achtergrond steeds meer datagedreven. Een nieuw CRM-systeem voor onder meer relatiebeheer en donateursadministratie, met succes geïmplementeerd door Pixelzebra

  Geert-Jeroen Klootsema

 • Anywhere365

  Anywhere365 is een Nederlands bedrijf dat software heeft ontwikkeld waarmee bedrijven Microsoft Teams kunnen gebruiken als klantcontactcenter. Anywhere365 is al 12 jaar actief in deze branche en heeft kantoren over de hele wereld. Voor hun eigen CRM vertrouwt Anywhere365 op Pixelzebra om ervoor te zorgen dat alle interne processen slim en efficiënt zijn ingericht.

 • Residentie Orkest Den Haag

  Iedere inwoner van Den Haag verrassen en verbinden met muziek. Dat is wat het Residentie Orkest voor ogen heeft. Alhoewel er veel data beschikbaar was binnen het Residentie Orkest, was dit veelal versnipperd te vinden in diverse marketing en sales systemen. Dynamics 365 marketing heeft het Residentie Orkest geholpen om hun (nieuwe) doelgroepen scherp in kaart te brengen zodat zij konden starten met gerichte marketing.

  Anne Kruiter