Meer inzicht, kansen & succes

Haal meer uit je marketingorganisatie

Microsoft Dynamics 365 Customer Insights is de volwaardige marketing automation oplossing voor marketeers die de stap willen maken van ongrijpbare relaties naar waardevolle klanten. Pixelzebra implementeert deze krachtige, crm-oplossing op maat voor jouw organisatie en helpt je om je een beter en gedetailleerder beeld van je relaties te krijgen.

hero pattern

Voor marketingprofessionals

Wat is Dynamics 365 Customer Insights?

Microsoft Dynamics 365 Customer Insights (voorheen Marketing) is de oplossing voor de moderne marketeer die alle kansen wil zien en benutten. Customer Insights helpt je klantreizen in te richten, te automatiseren en te optimaliseren. Zodat je op het juiste moment kansrijke interacties aangaat met de juiste doelgroep. Voor meer interacties en volledige mailflows integreer je Microsoft Dynamics 365 Customer Insights met meerdere onderdelen van je website.

Productsheet
Dynamics 365 Customer Insights

Ontvang meer informatie en ontdek alle mogelijkheden van Dynamics 365 Customer Insights en download de productsheet. Meer inzicht, kansen & succes met Customer Insights.

De belangrijkste feautures

Segmenteren

Met Dynamics 365 Marketing definieer je doelgroepen nauwkeurig en benader je ze gericht. Op basis van de segmentatiecriteria die voor jouw organisatie van belang zijn. Dankzij statische en dynamische data krijg je meer grip op je klantreizen.

Customer Journey

Maak marketingactiviteiten efficiënter en effectiever. Kruip in de huid van leads en klanten en creëer optimale customer journeys. Leer meer over hun gedrag, voorkeuren en communiceer op elk moment met taalgebruik dat bij hen de juiste snaar raakt.

Lead kwalificatie

Koppel lead scores aan de interacties met potentiële klanten. Op basis van waarden die je zelf vaststelt, maak je sneller en slimmer klanten van je leads. Beschrijf je doelen in je eigen woorden. De speciale Copilot vertaalt jouw wensen naar segmenten en journeys.

E-Mail automation

Kies voor e-mailmarketing met impact. Zet gebruiksklare templates in voor landingpagina’s en gepersonaliseerde e-mails in jouw huisstijl. De ingebouwde editor helpt je complete e-mailflows en campagnes op te zetten die naadloos aansluiten op jouw customer journeys.

Webformulieren

Plaats eenvoudig gebruiksvriendelijke formulieren op je site die alle interacties direct toevoegen in Dynamics 365 Customer Insights. Zo weet je altijd waar relaties staan in de customer journey. Met mailautomation volg je interacties automatisch op.

Evenementen

Fysieke en online evenementen organiseer en manage je moeiteloos met Dynamics 365 Customer Insights. Maak een draaiboek, leg de organisatorische taken vast, verstuur uitnodigingen en volg de voortgang. Allemaal vanuit één oplossing.

STERSTER
Schuberg PhilisSchuberg Philis
Holex FlowerHolex Flower
ConstrusoftConstrusoft
Residentie Orkest Den HaagResidentie Orkest Den Haag
CliniclownsCliniclowns
STERSTER
Schuberg PhilisSchuberg Philis
Holex FlowerHolex Flower
ConstrusoftConstrusoft
Residentie Orkest Den HaagResidentie Orkest Den Haag
CliniclownsCliniclowns

De voordelen op een rij

 • Complete oplossing

  Microsoft Dynamics 365 Customer Insights is een complete en krachtige marketing automation oplossing die je helpt om je marketingactiviteiten te automatiseren.
 • Inzicht

  Maak je marketingactiviteiten en het succes van al je campagnes, e-mailings en events meetbaar voor jou en je team.
 • Marketing + Sales

  Salesmedewerkers krijgen hun leads direct vanuit marketing, inclusief verwachtingen en gepersonaliseerde aanbevelingen, gegenereerd door AI.
 • Effectief

  Haal meer uit je marketingbudgetten. Met Microsoft Dynamics 365 Customer Insights zet je slimme segmentatiecriteria in om efficiënter en gerichter te communiceren.

Dit is Pixelzebra

Een streepje voor

Wij gidsen middelgrote organisaties al meer dan 10 jaar naar optimale en vruchtbare klantrelaties. Wij bouwen toekomstbestendige, schaalbare en bewezen CRM-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics. Door te implementeren in stappen vergroten we de kans op acceptatie door medewerkers. En daarmee de kans op succes.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Start met Dynamics 365 Customer Insights
Plan een afspraak

Wij helpen je om marketing gerichter en impactvoller in te zetten en te groeien met Microsoft Dynamics 365 Customer Insights. Met een implementatie die optimaal aansluit bij jouw wensen en ambities.