Meerdere strepen voor

Al sinds 2012 ontwikkelen wij CRM-oplossingen in de Cloud. Dat deden we al voor veel verschillende organisaties. Wij kennen de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 en weten inmiddels alles over kritische succesfactoren. Die kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw organisatie. We helpen je om vandaag en morgen kansen te zien en te verzilveren. Want bij alles wat wij doen, kijken we vooruit.

hero pattern

Onder de streep gaat het over relaties

Onze Cultuur

Onze diensten en oplossingen draaien om mensen. En mensen staan ook bij Pixelzebra als organisatie centraal. Wij vinden een goede samenwerking, jullie ambities en jullie organisatie belangrijker dan hard- en software-specificaties. Ons doel is jullie te helpen om alles te halen uit jullie relaties. Met klanten, vrijwilligers en/of donateurs. Jullie geven aan wat jullie willen bereiken en wij ontwikkelen daar de oplossing bij die jullie verder helpt. Vandaag en morgen.

Business Applications Specialisten

Official Microsoft Partner

Pixelzebra is Official Microsoft Partner. Daarnaast zijn wij op het domein Business Applications Microsoft Solution Partner. Als Business Application Partner laten wij zien dat wij succesvol oplossingen bieden op het gebied van Dynamics 365 en het Power Platform. Zo laat wij zien dat medewerkers over voldoende kennis en vaardigheden beschikken, er een groeiende aantal klanten profiteren van deze oplossingen die wij bieden en laten wij een continue groei zien bij succesvolle projecten en gebruikersgroei.

Altijd een antwoord

Onderdeel van Axelio

Pixelzebra is onderdeel van Axelio; een groep bedrijven gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen. Dat betekent voor jou dat we kunnen terugvallen op de expertise van onze collega-bedrijven. En dat je dus altijd een passend antwoord op je vragen krijgt. Als groep zijn we je gids door de complexe wereld van automatisering. En als Pixelzebra begeleiden we je naar het belangrijkste voor elke business: vruchtbare klantrelaties.  

Geef jouw groei de ruimte

Werken bij Pixelzebra

Bij Pixelzebra draait het om mensen. Want onze tak van ICT vraagt om meer dan hard skills. Bij Pixelzebra word je gezien als specialist, waarbij je de mogelijkheid hebt om te groeien buiten je eigen kaders. En dat binnen een soepel samenwerkend team van professionals die doorvragen en doorpakken. De sfeer hier is ontspannen en ons kantoor weerspiegelt onze persoonlijkheid als organisatie: fris, open, modern en vol opvallende accenten die verwijzen naar onze naam.  

Vacatures

Help bedrijven, non-profit organisaties en goede doelen om alles uit hun relaties te halen. Werk met de allernieuwste Microsoft Platformen en applicaties. En dat in een organisatie die onderdeel is van Axelio: een groep bedrijven gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen. Wat je nu bent vinden we vaak minder belangrijk dan wat je kunt worden. Wij geloven dat groeien verder gaat dan meer verantwoordelijkheid, grotere projecten en meer salaris. Word nog beter in waar je al toch al zo goed in bent. Maak de stap naar Pixelzebra.