Axelio versnelt

Pixelzebra is onderdeel van Axelio; een groep bedrijven gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen. Dat betekent voor jou dat we kunnen terugvallen op de expertise van onze collega-bedrijven. En dat je dus altijd een passend antwoord op je vragen krijgt. Als groep zijn we je gids door de complexe wereld van automatisering. En als Pixelzebra begeleiden we je naar het belangrijkste voor elke business: vruchtbare klantrelaties.  

hero pattern

Een groep van Microsoft-specialisten

Wij zijn Axelio

Axelio is een groep van Microsoft-specialisten die organisaties helpt met het digitaliseren van hun onderneming. Met kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches brengt Axelio kansen en mogelijkheden in kaart binnen de wereld van IT. Axelio helpt met het maken van keuzes en biedt oplossingen op basis van de Microsoft-technologieën, die jou helpen je ambities waar te maken.

De oplossingen van Axelio

De andere specialisten van Axelio

Bend_CRM.png

BEND

BEND is de Customer Engagement specialist en heeft daarnaast kennis van het Power Platform van Microsoft. Met de oplossingen Student Life Cycle en Coursemanagement hebben zij twee specifieke oplossingen op het gebied van onderwijs.

Meer over BEND
X Newminds.png

Newminds

Met kennis van Business Central en de Modern Workplace heeft Newminds kennis op twee Microsoft-domein. Hierbij heeft Newminds een eigen oplossing voor de agrarische markt en een field service-oplossing voor de installatiebranche.

Meer over Newminds
X Xperit.png

Xperit

Xperit helpt groothandels het maximale uit hun organisatie te halen en zo efficiënter te laten werken. Op basis van jarenlange ervaring heeft Xperit kennis van de ERP-oplossing van Microsoft, Business Central en een eigen oplossing voor groothandels X-TRADE.

Meer over Xperit