hero pattern

Dynamics 365

Wat is Dynamics 365?

Dynamics 365 is een suite cloud-oplossingen waarmee wij organisaties automatiseren en helpen efficiënter te werken. Vroeger zaten de Dynamics 365 functionaliteiten in grotere CRM- en ERP-oplossingen. Nu zijn het verschillende losse applicaties die je heel gericht inzet en samen laat werken. De ambities en wensen van je organisatie, individuele afdelingen of je medewerkers zijn daarbij leidend.

Zo helpen we je efficiënter te werken en te groeien

Dynamics 365 oplossingen

Dynamics 365
Sales

Verkoop slimmer en effectiever met focus op de juiste klanten. Centraliseer klantinformatie en krijg meer inzichten in de wensen en behoeften van je relaties. Kijk vooruit met pipelines en leer dankzij best practices en inzicht in succesfactoren.

Dynamics 365
Customer Insights

Leer je klant echt kennen en kom sneller tot zakendoen. Segmenteer doelgroepen, verrijk profielen, verbeter workflows en krijg een gedetailleerd beeld van klantreizen en – wensen. Stem inhoud van boodschappingen uitingen af op persoonlijk niveau

Dynamics 365
Customer Service

Laat je klanten zich bijzonder en goed ondersteund voelen. Dankzij realtime inzichten, krachtig casebeheer, selfservice-mogelijkheden, uitgebreide analyses en meer. Analyseer eenvoudig je inspanningen, ontdek trends en stuur ruim op tijd bij.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Ontdek de mogelijkheden van Dynamics 365
Plan een afspraak

Pixelzebra heeft veel specifieke kennis van Dynamics 365 Sales, Customer Insights en de Customer Service modules. We zijn onderdeel van Axelio; een groep bedrijven gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen. Daardoor kunnen we je ook helpen met de implementatie van andere onderdelen uit de Dynamics 365 Suite.

Meer Microsoft Oplossingen

Pixelzebra is onderdeel van Axelio; een netwerk van Microsoft-specialisten. Daardoor kunnen we je ook helpen met deze oplossingen:
Dynamics 365
Business Central

De all-in-one ERP Oplossing voor het MKB. Een flexibele en schaalbare oplossing die past bij jouw wensen en ambities. Daar door groeit Business Central met je mee.

Microsoft
Power Platform

Een intuïtief en schaalbaar platform waarmee je medewerkers efficiënter gaan samenwerken en makkelijker oplossingen creëert dankzij tools die weinig code vereisen.

Microsoft
Modern Workplace

Ontwikkel en werk in de cloud. Met het meest gebruikte enterprise cloud platform en de meest gebruikte suite van Office-applicaties.