Goede Doelen Organisaties

SOCIAL MATTERS

Als goede doelen organisatie ben je afhankelijk van vrijwilligers en donateurs. Samen maken jullie de wereld een beetje mooier. Voor geen enkele andere branche is optimaal relatiebeheer zo belangrijk als voor jullie. Want om dit te kunnen hebben jullie donaties en fondsenwerving hard nodig. Social Matters is dé CRM-oplossing voor goede doelen-organisaties die je daarbij helpt.

hero pattern

Kies de Social Matters oplossing die bij je past

Foundation

Social Matters Foundation is dé CRM-oplossing voor langdurige, vruchtbare relaties met donateurs. Het is ontwikkeld op het vertrouwde Microsoft Dynamics 365-platform. Daarmee beheer je eenvoudig en snel al je relaties, verwerk je donaties en voer je een professionele financiële administratie.

Meer Foundation

Professional

Social Matters Professional is dé CRM-oplossing die je helpt meer donaties en giften te werven door de inzet van gerichte marketingcampagnes. Ontdek nieuwe kanalen en meet de resultaten van de activiteiten zodat je steeds effectiever wordt. Zo haal je het maximale uit je organisatie en je vrijwilligers.

Meer Professional

Enterprise

Heeft jouw organisatie al een grote groep trouwe donateurs en vrijwilligers? Maar wil je nog meer donaties ophalen met een uniek aanbod dat is afgestemd per individu? Dan is Social Matters Enterprise de oplossing voor jou. Creëer meer mogelijkheden en meer inzichten. En beschik over al je data vanaf één centrale locatie.

Meer Enterprise
 • Webinar: de kracht van CRM voor Goede Doelen Organisaties

  Alle Goede Doelen Organisaties hebben behoefte aan meer nieuwe donateurs en actieve bestaande donateurs. Een krachtige CRM-oplossing helpt je, als fundament, dit doel te bereiken. In het webinar "de kracht van CRM voor Goede Doelen" laten we je de meerwaarde zien van Pixelzebra Social Matters: Dé CRM oplossing voor Goede Doelen Organisaties.

  Donderdag 11 juli 2024 // 15:00 uur - 16:00 uur

Dé oplossing voor goede doelen organisaties

Wat is Social Matters?

Social Matters is dé CRM-oplossing voor goede doelen-organisaties, gebouwd op het Dynamics 365-platform van Microsoft. Dat maakt het betrouwbaar en veilig. Het maakt niet uit of jullie net begonnen zijn, doorgroeien of al een gevestigde naam zijn: Social Matters geeft je organisatie één centraal platform met alle toepassingen die jullie nodig hebben. Van donateursadministratie tot de tools om nieuwe donateurs te werven en meer; in Social Matters zit al onze ervaring met het werken voor goede doelen zoals dat van jou.

Voor wie wij werken:

Social Matters
Survivalgids voor goede doelen

Als goed doel lever je een belangrijke bijdrage aan onze samenleving. Maar het is niet altijd het makkelijkste werk. Zeker in de huidige tijd zijn er genoeg uitdagingen. In deze survivalgids bieden we je antwoorden op verschillende vragen. Zo helpen we je graag je voor te bereiden op een lange en mooie toekomst.

De voordelen van Social Matters

 • Speciaal voor goede doelen

  Exclusief ontwikkeld voor goede doelen. Dus afgestemd op jullie belangrijke werk.
 • Een stevig fundament

  Gebouwd op het Microsoft Dynamics 365-platform van Microsoft. Dus betrouwbaar en veilig.
 • Ondersteunt je ambitie

  Geschikt voor elk goed doel: klein, groot, nieuw of gevestigd. Social Matters groeit mee met jullie organisatie en ambities.
 • Alles wat jullie nodig hebben

  Eén platform met alle toepassingen die jullie nodig hebben. Inclusief tools voor bijvoorbeeld de werving van donateurs en vrijwilligers.
Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Ontdek de mogelijkheden van Social Matters
Plan een afspraak

Maak kennis met de oplossing die jouw organisatie helpt de wereld mooier te maken. Wij helpen je daar graag bij.