Verenigingen & Ledenorganisaties

Jullie club of vereniging bestaat dankzij de leden. Als je hen met succes kunt aantrekken, vasthouden, beheren en goed kan informeren, geeft dat niet alleen meer rust, maar ook tijd om te besteden aan jullie doel. Versterk de band tussen je organisatie en de mensen die hem mogelijk maken. Met het CRM-systeem dat speciaal is ontwikkeld voor non-profit organisaties.

hero pattern

Beheer en meer

De basis van onze oplossing is het beheer van relaties en de financiële administratie. Verwerk inkomende en uitgaande facturen via een handige Hub. Laat leden betalen met systemen die ze al kennen en gebruiken, zoals iDeal en Tikkie. Maar de oplossing helpt je vooral om iedereen betrokken te houden. Omdat je ze bedient met informatie op maat. Dankzij de vele mogelijkheden om je leden- en vrijwilligersbestand te verrijken met informatie over bijvoorbeeld rollen en interesses. En met wat je leert over bestaande leden en/of vrijwilligers, werf je makkelijker nieuwe.

Verenigingen & Ledenorganisaties

Hier kom je ons tegen

Culturele Instellingen

Belangen Verenigingen

Politieke Partijen

Sport Verenigingen

Voordelen voor verenigingen & ledenorganisaties

 • Overzicht en inzicht

  Onze oplossing brengt alle relevante informatie over je organisatie en je leden bij elkaar in één gebruiksvriendelijk systeem. Zo weet je op elk moment hoe je ervoor staat.
 • Gericht communiceren

  Niet iedereen in je organisatie wil alles weten. Met communicatie op maat vergroot je de betrokkenheid. Onze oplossing helpt je segmenten vast te leggen. Zodat je per groep gericht kunt informeren.
 • Eenvoudige administratie voor jou en je leden

  Automatiseer de verwerking van inkomende en uitgaande facturen. Geef je leden toegang tot de betaalsystemen die ze al kennen, zoals Tikkie & iDeal, met de Payment Hub.
 • Werven en binden

  Onze oplossing helpt je niet alleen om leden en vrijwilligers aan je te binden, maar ook om ze te werven. Dankzij de juiste informatie en de juiste tools.

Een streepje voor

Wij zijn Pixelzebra

Wij gidsen organisaties al meer dan 10 jaar naar optimale en vruchtbare relaties met de doelgroepen die er voor hen toe doen. Onze oplossing is exclusief ontwikkelt voor verenigingen en ledenorganisaties. Door te implementeren in stappen vergroten we de kans op acceptatie binnen je organisatie. En daarmee de kans op succes.  Wij helpen je om meer uit je ledenbestand te halen. Met een implementatie die optimaal aansluit bij de wensen van je leden en van je organisatie. We helpen je het succesvol te gebruiken en leggen de basis voor de optimalisaties die je in de toekomst misschien wilt gaan toepassen.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Ontdek de mogelijkheden
Plan een afspraak

Laat ons helpen om leden aan je organisatie te binden en nieuwe te werven. Plan een afspraak; mail, bel of laat je terugbellen.