hero pattern

Onze werkwijze

Bewezen technologie als basis

Wij ontwikkelen onze oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365; een krachtig platform op een fundament van bewezen technologie, ontwikkeld door de wereldwijde marktleider. Dat geeft jouw organisatie de garantie van optimale ondersteuning en integratie met andere (Microsoft-) software. Bovendien weet je zeker dat onze oplossingen meegroeien en meebewegen met je organisatie, wat de toekomst ook brengt. Diezelfde zekerheden geven ons alle ruimte om te focussen op jullie doelen en ambities.

Kennismaken met oog voor je organisatie

Ons werk draait in de kern om relaties; om mensen. Je wilt oplossing die je helpt om sterkere, meer vruchtbare relatie te bouwen en onderhouden met de mensen die er voor jouw organisatie toe doen: klanten, donateurs en/of vrijwilligers. De route naar dat doel verschilt per organisatie. Wij geloven in standaardisatie, maar niet in “One size fits all”. Daarom kijken we goed rond en stellen we vragen. Zodat wij een duidelijk beeld hebben van wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe jullie dat doen.

Een plan met jullie ambities als uitgangspunt

Wij vragen je niet wat je wilt. Wel wat je wilt bereiken. Jullie doelen en ambities zijn ons uitgangspunt. Wij kennen de waarde van relaties en we hebben de ervaring om jullie organisatie te helpen daar alles uit te halen. Wat jullie ook doen, bieden of juist vragen. Wij komen met een plan van aanpak dat de route naar jullie bestemming uitstippelt. Uiteraard toetsen we die aan het begin en onderweg met jullie. Jullie kennen immers de organisatie als geen ander.

Stap voor stap naar de stip op de horizon

Hoe mooi de specificaties van een oplossing ook zijn: de acceptatie binnen je organisatie bepaalt de werkelijke kracht ervan. Wij weten dat de eerste 6-12 weken na de implementatie cruciaal zijn. Daarom starten we met een basis en bouwen daarop stap voor stap verder. En per stap vieren we het succes. Zo houden we rekening met de tijd die mensen nodig hebben om te wennen aan de nieuwe oplossing. En zo weten jullie zeker dat jullie investeren in een oplossing die ook gaat renderen.