Commerciële Organisaties

Relaties vormen de levensader van je organisatie. Pixelzebra biedt je de oplossingen om gerichter new business te genereren, bestaande relaties sterker te maken en om ze optimaal te onderhouden. Afgestemd op jouw wensen en ambities bieden wij de oplossingen die jouw mensen en jouw organisatie helpen om echt alles uit relaties te halen.

hero pattern

Bouw aan langdurige klantrelaties

CRM voor commerciële ondernemingen

Relaties zijn mensenwerk. Daarom ontwikkelen wij oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 die jou en je medewerkers maximaal ondersteunen. Dankzij geautomatiseerde processen, AI-suggesties, slimme koppelingen, mogelijkheden om samen te werken en nog veel meer. Zodat jij zeker weet dat klanten en prospects altijd informatie en ondersteuning op maat krijgen. En jouw medewerkers zich optimaal kunnen focussen op de mensen achter de relaties.

Middelgrote organisaties

Hier kom je ons tegen

Bedrijven
Detail- & Groothandel

Dienstverleners
Financieel & Juridisch

Bureaus
Media- & Reclame

Oplossingen voor commerciële organisaties

Sales.png

Sales

Verkoop slimmer en effectiever met focus op de juiste klanten. Centraliseer klantinformatie en krijg meer inzichten in wensen en behoeften. Kijk vooruit met pipelines en leer sneller en effectiever dankzij best practices en inzicht in succesfactoren.

Ontdek meer

Customer Insights

Leer je klant echt kennen en kom sneller tot zaken. Segmenteer doelgroepen, verrijk profielen, verbeter workflows en krijg een gedetailleerd beeld van klantreizen en – wensen. Stem de inhoud van boodschappen en uitingen af op persoonlijk niveau.

Ontdek meer
Customer Service.png

Customer Service

Laat je klanten zich bijzonder en bijzonder goed ondersteund voelen. Dankzij real-time inzichten, krachtig casebeheer, selfservice-mogelijkheden, uitgebreide analyses en meer. Analyseer eenvoudig je inspanningen, ontdek trends en stuur ruim op tijd bij.

Ontdek meer

Een streepje voor

Zo helpen wij commerciële organisaties

Wij ontwikkelen CRM-oplossingen voor heel veel verschillende organisaties. Dat doen we op een basis die jouw groei ondersteunt en alle ruimte biedt voor schaalvergroting: Microsoft Dynamics 365. Wij kennen de mogelijkheden als geen ander en weten alles over kritische succesfactoren. We helpen je om vandaag en morgen kansen te zien en te verzilveren. Onze kennis, ervaring en integrale visie op CRM maken Pixelzebra onder de streep de partij die jou verder helpt.  

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Haal meer uit je organisatie met CRM
Plan een afspraak

Wij luisteren naar je wensen en geven je de adviezen en oplossingen waarmee jij en je organisatie jullie ambities waar gaan maken.