Wat zijn de voordelen van Microsoft Dynamics for Customer Service?

Actuele informatie

Klanten die contact opnemen met uw organisatie verwachten dat wanneer zij een medewerker aan de telefoon hebben, die medewerker altijd een compleet overzicht heeft van de klantgegevens. Met Customer Service zorgt u ervoor dat uw medewerkers klantdata gemakkelijk kunnen opvragen, zodat zij de klant direct kunnen helpen.

Portals

Klanten, partners maar ook leveranciers kunnen met behulp van portals communiceren met uw organisatie. Een klant die een vraag heeft ingediend kan direct zien wat de status is van de vraag. Met een partner kan de communicatie bijvoorbeeld bevorderd worden door forums.

Self Service Platform

Het Self Service Platform helpt klanten hun problemen gemakkelijk zelf op te lossen met gebruiksvriendelijke selfservice-opties zoals kennisartikelen gebaseerd op hun vragen.

Cross selling & Upselling

Omdat uw servicemedewerkers toegang hebben tot volledige informatie is het mogelijk om naast het beantwoorden van de vraag of klacht ook mogelijkheden te ontdekken voor Cross Selling of Upselling.

Urenregistratie

Pixelzebra heeft een oplossing ontwikkeld waardoor het mogelijk is om uren te registreren op de (service)projecten. Urenregistratie is ook onmisbaar voor een goede projectbeheersing.

Learnings

Niets is zo belangrijk om ook te leren van uw klanten en hun feedback. Allemaal gedocumenteerd in één systeem. Mocht het nodig zijn om korte enquêtes te sturen naar uw klanten, dan regelt u dit met Dynamics 365 for Customer Service.

Ja, ik wil meer weten

Wij delen graag onze kennis wat de toevoeging voor uw organisatie kan zijn wanneer u gaat werken met Dynamics 365 for Sales. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, ik wil meer weten!

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met jou op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.