Zet ambities om in resultaten

Voor Salesprofessionals en zij die dat willen worden

Maak je salesproces inzichtelijk en voorspelbaar en verkoop meer. Optimaliseer je kansen in de toekomst op basis van learnings en data uit het verleden. Pixelzebra implementeert deze krachtige, complete salesoplossing op maat voor jouw organisatie en helpt je er alles uit te halen.

hero pattern

Voor salesprofessionals

Wat is Dynamics 365 Sales?

Dynamics 365 Sales is de bedrijfsapplicatie van Microsoft speciaal gericht op je salesorganisatie. Deze complete oplossing is een solide fundament voor een sterk geoptimaliseerd salesproces. Met Dynamics 365 Sales signaleer de kansen sneller en help je jouw salesmedewerkers om ze sneller te verzilveren. Een uitgebreid dashboard geeft je alle informatie en middelen om te rapporteren en gericht bij te sturen.

De belangrijkste features

Lead-kwalificatie

Borg het vastleggen van lead-gegevens nog voordat er sprake is van verkoopkansen. Bewerk en kwalificeer leads al vanaf het eerste moment en op basis van heldere, vastgestelde criteria. Mis geen verkoopkans.

Verkoopkansen

Registreer kansen en volg de voortgang van verkoopkansen op de voet. Leg alle activiteiten rond het bewerken van potentiële klanten centraal vast. Match jouw proces met de verkoopkansen en groei voorspelbaar.

Forecasting

Kijk vooruit en krijg inzicht in verwachte omzet en alle andere financiële parameters. Krijg inzicht in de gegevens die je helpen sturen op de inzet van operations en marketing én bij het opstellen van budgetten.

Dashboarding

Geef je organisatie en/of individuele afdelingen of zelfs personen een eigen dashboard. En maak je succes en je succesfactoren inzichtelijk. Realtime inzicht in de factoren die je helpen met het aansturen van je team en het maken van keuzes op management- en directieniveau.

Integraties

Dynamics 365 Sales werkt soepel samen met de andere Dynamics 365 modules. Maar ook met Business en de veel gebruikte Microsoft-applicaties zoals Teams. Profiteer van de koppelingen met bijvoorbeeld LinkedIn om nog meer inzicht in leads en potentiële klanten te krijgen.

Wat zijn de voordelen van Dynamics 365 Sales?

 • 360 graden overzicht en inzicht

  Breng alle contactmomenten en communicatie samen. Voor een volledig en gedetailleerd beeld van jouw (potentiële) klanten.
 • Één databron

  Werk vanuit één centraal en krachtig systeem en verlos jezelf. Verlos je organisatie van de foutgevoeligheid van losse Word en Excel-files.
 • Gestructureerd proces

  Laat je team werken via een gestructureerd salesproces. Werk gefocust naar voorspelbare groei.
 • Continue inzicht

  Maak het succes van je salesteam meetbaar en krijg inzicht in de voortgang van je salesdoelen.

Dit is Pixelzebra

Een streepje voor

Wij gidsen middelgrote organisaties al meer dan 10 jaar naar optimale en vruchtbare klantrelaties. Wij bouwen toekomstbestendige, schaalbare en bewezen CRM-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics. Door te implementeren in stappen vergroten we de kans op acceptatie door medewerkers. En daarmee de kans op succes.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Start met Dynamics 365 Sales
Plan een afspraak

Wij helpen jouw organisatie de Microsoft Dynamics 365 Sales module in te zetten voor meer efficiency en groei. Wij richten hem in zodat hij optimaal aansluit bij jouw wensen en ambitie, helpen je het succesvol te gebruiken en staan voor je klaar als je in de toekomst wil optimaliseren.