terug naar overzicht

CRM-systeem in de cloud

Tegenwoordig wil iedereen altijd en overal op veilige wijze toegang krijgen tot systemen waarmee zij werken. Organisaties moeten CRM-systemen gaan omarmen die mensen, data en processen op een andere manier bij elkaar brengen. Met Microsoft Dynamics 365 voldoet u aan de wensen om een moderne werkplek te creëren die aansluit bij de veranderingen in onze omgeving, de productiviteit verhoogt en beveiliging garandeert. Dynamics 365 is het CRM-systeem in de cloud.

Digitale transformatie

Kansen, verwachtingen en mogelijkheden gaan wij inzetten om uw organisatie gereed te maken voor de digitale transformatie naar de cloud. Het enthousiasme zal niet bij alle medewerkers of collega’s even groot zijn om de overstap te maken naar het CRM-systeem in de cloud. Wij nemen barrières weg van uw medewerkers of collega’s door hen te laten zien dat het systeem voor hen werkt in plaats van andersom. Dit realiseren wij door te starten met processen die snel winst opleveren bij dagelijks gebruik. Wij laten u graag zien dat er veel voordelen te behalen zijn wanneer u overstapt naar de cloud.

Met onze ervaring weten wij wat nodig is om een CRM-systeem goed in te richten.

Wat zijn de voordelen van de cloud?

Met een CRM-systeem in de cloud maakt u altijd gebruik van de laatste versie. De voorheen complexe systeemupdates vinden nu automatisch plaats. Over de veiligheid van uw data hoeft u zich geen zorgen te maken. Het Data Center van Microsoft bevindt zich in Nederland. Daarbij geldt dat er iedere 24 uur automatisch een back-up van uw data wordt gemaakt zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen.
Een ander voordeel is eenvoudige integratie met andere programma’s. De productiviteit van uw medewerkers wordt verhoogd door de integratie met Office 365, Microsoft Power BI en Marketing Automation. Ook groeit Microsoft Dynamics 365 met uw organisatie mee, er zijn geen kostbare aanpassingen nodig in de IT-infrastructuur. U kunt eenvoudig nieuwe gebruikers activeren en nieuwe afdelingen koppelen.

Bent u klaar om te transformeren tot een digitale onderneming met Microsoft Dynamics 365?

Een migratie naar de cloud roept vragen op als: is overstappen een complex proces? Is het veilig om data op te slaan in de cloud? Waar staat mijn data opgeslagen? Kan het systeem meegroeien met mijn organisatie? Hoe krijg ik mijn organisatie mee in de verandering? Terechte vragen, waar wij, als Microsoft Partner, u graag een passend antwoord op geven.

Ons advies? Zoek de veranderingen op, wij helpen u graag! Is uw organisatie klaar voor de migratie naar Microsoft Dynamics 365?