hero pattern

Social Matters Enterprise

Dé CRM-oplossing voor goede doelen-organisaties die al veel trouwe donateurs en vrijwilligers hebben, maar meer donaties wil ophalen met een uniek, aanbod dat is afgestemd op individuele donateurs. Social Matters Enterprise geeft je talloze mogelijkheden om op basis van data en relevante inzichten doelgroepen op maat te benaderen een te bedienen. En dat vanuit één centraal dataplatform.

hero pattern

Voor goede doelen organiaties

Wat is Social Matters Enterprise?

Enterprise is de versie van Social Matters ontwikkeld voor goede doelen die hun relaties persoonlijker en met meer impact willen benaderen. Het is ontwikkeld op het Microsoft Dynamics 365-platform en biedt alle functionaliteiten van Social Matters Professional. Met Social Matters Enterprise weet je precies wie je donateurs en vrijwilligers zijn, hoe hun verhouding met je organisatie is en wat hen beweegt. Dat maakt je communicatie persoonlijker en impactvoller. Kunstmatige Intelligentie en data-analytics helpen je bovendien om de resultaten van je inspanningen beter te voorspellen.

Dé survivalgids voor goede doelen
Download de survivalgids

Zonder goede doelen organisaties zou ons land maar kleurloos zijn. Toch worstelen veel organisaties met veel uitdagingen die op hen afkomen. In deze survivalgids bieden we je oplossingen speciaal voor goede doelen. Zo ben je klaar voor de toekomst. Download hier

 • Meer opbrengsten

  Dankzij microsegmentatie doe je ieder contactpersoon een uniek aanbod. Dat verhoogt de impact en daarmee de kans op meer, hogere en structurelere donaties.
 • Meer inzicht

  Al je data is centraal inzichtelijk en inzetbaar vanuit één dataplatform. Open een wereld aan mogelijkheden om gericht te communiceren en donaties en giften te werven.
 • Meer efficiency

  Automatiseer herhalende taken en optimaliseer je interne communicatie. Beheer de aansturing van je organisatie en je fondsenwerking binnen één platform.
 • Meer loyaliteit

  Borg je inkomsten op de lange termijn. Dankzij meer en sterkere relaties met donateurs, potentiële erflaters en andere belangrijke relaties.

Eén centraal dataplatform

Alles wat je organisatie nodig heeft, vind je op één dataplatform. Dashboards geven je inzicht in campagnes en beschikbare data, zodat je scherpere keuzes maakt. Kunstmatige Intelligentie en data analytics helpen je de resultaten beter te voorspellen.

Dichter op je doelgroepen

Optimaliseer je wervings- en campagnestrategie met microsegmentatie. Gebruik de kracht van data om de behoeftes van je donateurs centraal te stellen, voor relevante 1-op-1 communicatie. Laat je donateurs-bestand en je donaties groeien.

Maak van donateurs ambassadeurs

Stimuleer de loyaliteit van je donateurs door ze exclusieve programma’s en persoonlijke ervaringen te bieden. Segmenteer op thema’s die voor hen relevant zijn en versterk hun verbinding met de missie en de impact van jouw organisatie.

Betrokken leden

Bied je leden verschillende soorten lidmaatschappen en exclusieve diensten. Social Matters Enterprise geeft je de middelen en de data om hun betrokkenheid te verhogen en hun loyaliteit te versterken.

Een streepje voor

Wij zijn Pixelzebra

Wij gidsen goede doelen al meer dan 10 jaar naar optimale en vruchtbare relaties met donateurs en vrijwilligers. Met Social Matters bieden we een oplossing exclusief voor goede doelen organisaties. Door te implementeren in stappen vergroten we de kans op acceptatie binnen je organisatie. En daarmee de kans op succes.  

Wij helpen je om meer uit je de relatie met je donateurs te halen met Social Matters. Met een implementatie die optimaal aansluit bij de ambities van je organisatie. We helpen je het succesvol te gebruiken en leggen de basis voor de optimalisaties die je in de toekomst misschien wilt gaan toepassen.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Ontdek de mogelijkheden
Plan een afspraak

Ervaar hoe onze ervaring met goede doelen jullie helpt om de betrokkenheid en loyaliteit van donateurs en leden te versterken. En ontdek hoe Social Matters jullie ambities ondersteunt. Ik laat het je graag zien.