hero pattern

Social Matters Foundation

Dé CRM-oplossing voor goede doelen-organisaties die langdurige relaties met donateurs willen aangaan. Met Social Matters Foundation breng je donateurs volledig in beeld. Vanaf het allereerste contactmoment tot aan de vaste donatieverzoeken. Social Matters is gebouwd op bewezen technologie en onze uitgebreide ervaring met goede doelen.

hero pattern

Wat is Social Matters Foundation?

Foundation is de versie van Social Matters gericht op het aangaan en onderhouden van langdurige, vruchtbare relaties met donateurs. Het is ontwikkeld op het Microsoft Dynamics 365-platform en laat je eenvoudig en snel al je relaties beheren, donaties verwerken en een professionele financiële administratie voeren. Met mogelijkheden om bijvoorbeeld zelf aan te geven wie wanneer welke informatie krijgt, maak je de relatie met je donateurs een stuk persoonlijker en voor hen relevanter.

Social Matters Foundation
Productsheet

Klaar om de volgende stap te zetten in de professionalisering van jouw organisatie? Ontdek op je gemak de belangrijkste functionaliteiten en voordelen van Social Matters Foundation.

De voordelen van Social Matters Foundation

 • Persoonlijker en krachtiger communiceren

  Een persoonlijke benadering verhoogt de kans op donaties. Krijg inzicht in je donateurs en stem jullie communicatie af op hun voorkeuren.
 • Altijd inzicht en overzicht

  Zie direct en exact hoeveel geld er aan donaties en giften is ontvangen en laat donaties bijvoorbeeld opvolgen met een persoonlijk bedankje.
 • Minder herhaling. Meer focus

  Bespaar tijd door het vastleggen van donateur-gegevens, de verwerking van donaties en giften en andere terugkerende handelingen te automatiseren.
 • Klaar voor jullie ambities

  Of je nou 100 donateurs hebt of 100.000; Social Matters Foundation groeit mee met jouw organisatie. Wij ondersteunen jullie in elke fase van jullie ontwikkeling.

Dit en meer biedt Social Matters Foundation

Relatiebeheer

Leg contactpersonen gestructureerd vast en geef ze kenmerken zodat je makkelijk filtert. Registreer contactmomenten, zoals e-mails en telefoongesprekken.

Donaties & Giften

Verwerk donaties en giften eenvoudig en snel. Of het nu om structurele of eenmalige donaties of giften gaat.

Financieel

Behoud financieel overzicht. Verwerk incassobatches, donaties, nalatenschappen en sponsoracties in één systeem. (Exporteer CSV-bestanden voor handmatige boekingen.)

Data

Importeer organisaties, contactpersonen en donateurs met importtemplates. Met de AVG-module zorg je dat alles aan de wet- en regelgeving voldoet.

Een streepje voor

Wij zijn Pixelzebra

Wij gidsen goede doelen al meer dan 10 jaar naar optimale en vruchtbare relaties met donateurs en vrijwilligers. Met Social Matters bieden we een oplossing exclusief voor goede doelen organisaties. Door te implementeren in stappen vergroten we de kans op acceptatie binnen je organisatie. En daarmee de kans op succes.  

Wij helpen je om meer uit je de relatie met je donateurs te halen met Social Matters. Met een implementatie die optimaal aansluit bij de ambities van je organisatie. We helpen je het succesvol te gebruiken en leggen de basis voor de optimalisaties die je in de toekomst misschien wilt gaan toepassen.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Ontdek de kracht van Social Matters
Plan een afspraak

Ervaar hoe onze ervaring met goede doelen jullie helpt om langdurige en vruchtbare relaties met donateurs te ontwikkelen. En ontdek hoe Social Matters jullie ambities ondersteunt. Ik laat het je graag zien.