hero pattern

Social Matters Professional

Dé CRM-oplossing voor goede doelen-organisaties die via gerichte (marketing)campagnes meer donaties en giften willen werven. Combineer online marketing, direct marketing en telemarketing en vergroot je bereik én het resultaat van je campagnes. Door het 360 graden beeld van elke donateur kun je relevanter en effectiever communiceren en verhoog je de loyaliteit.

hero pattern

Goede Doelen Organisaties

Wat is Social Matters Professional?

Professional is de versie van Social Matters ontwikkeld voor goede doelen die meer willen bereiken met marketing: meer (potentiële) donateurs, meer interactie en meer donaties. Het is ontwikkeld op het Microsoft Dynamics 365-platform en biedt alle functionaliteiten van Social Matters Foudation. Het helpt je effectieve online, direct en tele-marketing campagnes te plannen en uit te voeren. Meet de resultaten over de verschillende kanalen waarop je donaties ontvangt en stuur bij als dat nodig is. Met Social Matters Professional bereik je meer.

Dé survivalgids voor goede doelen
Download de gratis gids

Klaar om meer doelen voor jouw organisatie binnen bereik te brengen? Ontdek op je gemak hoe de krachtige tooling van Social Matters Professional je daarbij gaat helpen.

De voordelen van Social Matters Professional

 • Meer donaties. Meer rendement

  Stuur op data en zet gerichte campagnes in. Zodat je meer donaties en giften werft.
 • Vergroot je bereik

  Zet nieuwe kanalen, en bereik meer mensen en verhoog je inkomsten. Doe meer, maar in minder tijd.
 • Persoonlijk contact

  Gebruik je kennis en data om vrijwilligers persoonlijk te benaderen en hun betrokkenheid te verhogen.
 • Meet & weet

  Maak je organisatie effectiever in werving. Meet de resultaten van je acties, stuur bij, breidt uit of herhaal.
 • 360 graden inzicht

  Met Social Matters weet je altijd wie wanneer gedoneerd of op een andere manier gegeven heeft. En natuurlijk: hoeveel.

Dit en meer biedt Social Matters Professional

Donateurs en Donaties

Koppel donatiestromen aan donateurs. Je hebt realtime overzicht op één centrale locatie. Alle acties via alle kanalen worden direct verwerkt. Zoals die van websites, Tikkie, QR-codes betaalproviders, bankoverboekingen en actieplatformen.

Maak campagnes persoonlijk

Richt je campagnes in rond persoonskenmerken en doelgroepen. Social Matters professional segmenteert relaties automatisch op gedrag en eerdere giften. Start automatisch vervolgcampagnes en combineer verschillende kanalen voor maximaal resultaat.

Nalatenschappen

Social Matters Professional ondersteunt je vanaf het eerste contact met de erflater tot en met de afhandeling van nalatenschappen en de financiële verwerking. Krijg en houd beter zicht op potentiële nalatenschappen en geef de juiste relaties de juiste aandacht.

Vrijwilligers centraal

Gebruik één centraal vrijwilligersdossier voor het werven, onboarden, en begeleiden van nieuwe vrijwilligers. Communiceer via o.a. Teams-integraties en koppel de juiste vrijwilligers aan je projecten dankzij actueel inzicht in beschikbaarheid en kwaliteiten.

Een streepje voor

Wij zijn Pixelzebra

Wij gidsen goede doelen al meer dan 10 jaar naar optimale en vruchtbare relaties met donateurs en vrijwilligers. Met Social Matters bieden we een oplossing exclusief voor goede doelen is ontwikkeld. Door te implementeren in stappen vergroten we de kans op acceptatie binnen je organisatie. En daarmee de kans op succes.  

Wij helpen je om meer uit je de relatie met je donateurs te halen met Social Matters. Met een implementatie die optimaal aansluit bij de ambities van je organisatie. We helpen je het succesvol te gebruiken en leggen de basis voor de optimalisaties die je in de toekomst misschien wilt gaan toepassen.

Diederik Bos
Sales Manager
diederik.bos@pixelzebra.nl
070-8200196
Ontdek de kracht van Social Matters
Plan een afspraak

Ervaar hoe onze ervaring met goede doelen jullie helpt om impactvol en met meer rendement campagnes te voeren. En ontdek hoe Social Matters jullie ambities ondersteunt. Ik laat het je graag zien.