Waarom is een CRM-systeem zo belangrijk?

Waarom is een CRM-systeem zo belangrijk?
Een CRM-systeem is tegenwoordig meer dan een relatiebeheersysteem. U kunt met een juist ingericht systeem het maximale uit uw klantenservice halen, meer sales generen maar ook bijvoorbeeld marketing automation volledig integreren. Microsoft Dynamics 365 is meer dan een standaard CRM-systeem. Microsoft Dynamics 365 kan uitkomst bieden wanneer u op zoek bent naar een CRM-systeem dat volledig op uw organisatie aangepast kan worden. Wanneer een CRM-systeem volledig op uw organisatie is afgestemd kunt u het definiëren als een nieuwe manier van werken. Het werkt als een rode draad door uw organisatie. Dynamics 365 kunt u bijvoorbeeld eenvoudig koppelen aan Outlook en Office

Waardevolle data
Elke organisatie heeft waardevolle informatie. Wanneer alle data aan elkaar gekoppeld worden, wordt deze data nog veel waardevoller. Alle data staat op een centrale plek en wordt overzichtelijk getoond in een dashboard. Met alle informatie kunt u blijven inspringen op de behoeften van uw klanten.

Wat is Microsoft Dynamics 365?
Microsoft Dynamics 365 brengt mensen, communicatie, data en processen samen. Met Dynamics 365 beheert u al uw bedrijfsactiviteiten en bouwt u aan een betere relatie met uw klanten. Dynamics365 is eenvoudig te verbinden met andere Microsoft producten zoals Office 365, Powerapps, LinkedIn en Azure, maar integratie met andere bestaande systemen voor bijvoorbeeld financiën, HR of kassa/ticketing systemen is ook mogelijk. Hoe meer systemen en/ of programma’s gekoppeld kunnen worden, hoe rijker uw data wordt.

De belangrijkste uitgangspunten van Dynamics 365 zijn klein beginnen, snel resultaat en alleen betalen voor hetgeen u gebruikt. Op basis van de behoefte van uw organisatie groeit het platform met u mee. Het is zeer flexibel en schaalbaar.

Direct ontdekken wat Dynamics 365 voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende (online) demo.

Ontdek de Dynamics 365 Apps
Bent u op zoek naar branche of proces oplossingen? Microsoft Dynamics 365 biedt u kant-en klare apps aan voor verschillende branches zoals

Microsoft Dynamics 365 for Sales
Microsoft Dynamics 365 for Marketing
Microsoft Dynamics 365 for Customer Service

Met PowerApps is het zelfs mogelijk om, met beperkte programmeerkennis, eigen apps te ontwikkelen. Dynamics 365 is een CRM-systeem dat blijft groeien en ontwikkelen.

Het succes van een goed CRM-project
Het succes wordt bepaald door meerdere factoren. Het selecteren van de juiste partner is hier één van. Pixelzebra inventariseert uw wensen en behoeften, en kijkt welke bedrijfsprocessen aangevuld moeten worden en welke koppelingen u wilt hebben. Vanuit de organisatie is het belangrijk dat er een goed samengesteld projectteam dit draagt bij aan een succesvolle implementatie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze eigen implementatie methode ontwikkeld en veel ervaring met succesvolle implementaties.

Pixelzebra gelooft dat de gebruikers het succes bepalen van een CRM-systeem. Wij vinden het trainen en betrekken van de gebruikers erg belangrijk, dit stimuleert de gebruikersadoptie. Wanneer het systeem goed gebruikt wordt zullen de gebruikers ook de voordelen ervaren. Dus start met een goede basis zodat gebruikers zich betrokken voelen worden met het systeem. Na een aantal maanden gaan we in gesprek met de gebruikers om te kijken of er moet worden bijgestuurd.

Onze aanpak
Wij helpen organisaties Dynamics 365 optimaal in te zetten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Belangrijk is om te starten met duidelijke doelstellingen. Pixelzebra bepaalt samen met u de focus en welke stappen genomen moeten worden om dit te realiseren. Wij delen een project bijvoorbeeld op in fases zodat alle gebruikers betrokken blijven.

Bent u nieuwsgierig wat Microsoft Dynamics 365 voor uw organisatie kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel en geheel vrijblijvend contact met u op.