Webinar: de kracht van CRM voor Goede Doelen Organisaties

donderdag 11 juli 2024 // 15:00 uur - 16:00 uur

Alle Goede Doelen Organisaties hebben behoefte aan meer nieuwe donateurs en actieve bestaande donateurs. Een krachtige CRM-oplossing helpt je, als fundament, dit doel te bereiken. In het webinar "de kracht van CRM voor Goede Doelen" laten we je de meerwaarde zien van Pixelzebra Social Matters: Dé CRM oplossing voor Goede Doelen Organisaties.

hero pattern

Dé CRM-oplossing voor Goede Doelen Organisaties

Dit kan je verwachten

In het webinar van een uur leggen we je uit hoe de CRM-oplossing van Pixelzebra je helpt het maximale uit je fondsenwerving te halen. De oplossing is speciaal ontwikkeld voor Goede Doelen Organisaties en is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement. De 5 bouwstenen waar we je meer over vertellen:

  • Relatiebeheer
  • Donaties
  • Financiële afwikkeling
  • Payment Hub
  • Online- & Offline Marketing

Dit moet je vooraf weten

Praktische info

Op donderdag 11 juli 2024 organiseert Pixelzebra een webinar van 15:00 uur tot 16:00 uur. Wanneer je je aanmeld ontvang je van ons een mail met de bevestiging en een teamslink. Tot dan!

Voor wie is het webinar?

Dit webinar is voor speciaal georganiseerd voor iedereen die betrokken is bij de werving van nieuwe donateurs en de binding van bestaande donateurs bij goede doelen organisaties.

Waarom aanmelden?

Meld je aan als je meer uit je bestaande en nieuwe donateurs wil halen. Leer alles over de kracht van een centraal CRM-platform op basis van Dynamics 365 Customer Engagement.

Ronald Hubert
CRM Consultant
ronald.hubert@pixelzebra.nl
06-46064221
Neem contact op met Ronald
Een vraag over het webinar?

Heb je een vraag over het webinar wat we organiseren of twijfel je of het aansluit bij jouw organisatie? Laat je gegevens achter of neem direct contact met mij op.

Meld je aan voor het webinar