Pixelzebra Social Matters

Om u kennis te laten maken met Pixelzebra Social Matters hebben wij een aantal interactieve demo’s ontwikkeld. Wij laten u zien hoe u impact kunt creëren met Pixelzebra Social Matters. Wij geloven dat non-profit organisaties, culturele instellingen, leden- en branche organisaties met de juiste tools beter in staat zijn om met hun achterban te communiceren en te verbinden.

Eén systeem dat non-profit organisaties toegang geeft tot een donateursadministratie, een betaalplatform en slimme marketingtools waarmee bijvoorbeeld donatie-journeys kunnen worden ontwikkeld.

Eén systeem dat culturele instellingen toegang geeft tot donaties, fondsen en legaten maar ook inzichten geeft in bezoekers.

Eén systeem dat branche- en ledenorganisaties toegang geeft tot ledenwerving. Het helpt om een goede klantrelatie op te bouwen met uw leden en deze ook vast te houden. Leden gaan de meerwaarde van hun lidmaatschap ervaren.

Benieuwd hoe u meer impact kunt creëren met Social Matters? Laat uw gegevens achter voor een interactieve online demonstratie.